Skip to content

Content Header

Reverență și respect

Reverență și respect published on

Am învățat multe, direct de la Satan și Demonii săi. Tot ceea ce am scris pe acest website cu privire la contactarea și stabilirea unei relații cu Demonii, vine direct de la Demoni. Nu am luat aceste informații din cărți. Tot ceea ce am găsit prin cărți despre Demoni, au fost informații greșite și neadevărate. Cea mai mare parte din informațiile despre Demoni prezentate în cărțile populare, au fost luate din vechile grimoare scrise de rabini evrei și de câțiva creștini.

Azazel a venit la mine odată și mi-a spus că Demonii sunt foarte supărați din cauza lipsei de respect pe care Tatăl Satan a primit-o, chiar și de la oamenii lui. Zeii nu sunt interesați de „sataniștii” laveyeni (cei mai mulți dintre aceștia sunt atei) și nici de aceia care încearcă să îl folosească pe Tatăl Satan ca pe un fel de servitor.

Din nefericire, majoritatea oamenilor au venit la Satan după ce au experimentat influențele negative și distructive din punct de vedere spiritual ale celorlalte așa-numite „religii.”

Nu suntem mereu nevoiți să întreținem un ritual complet atunci când dorim să îl contactăm pe Tatăl Satan. Eu mă rog acestuia în fiecare zi și îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. Întotdeauna mă aude și îmi răspunde. Nu pot pune o îndeajuns de mare emfază pe importanța stabilirii unei relații foarte apropiate cu Satan: aceasta este conjunctura în care vei învăța și vei crește. Cu cât mă apropii mai mult de Tatăl Satan, cu atât mai inspirată sunt și îl venerez mai mult. Avem parte de multe bogății și împliniri spirituale atunci când îl facem pe Satan centrul vieții noastre.

Ritualurile regulate sunt și ele foarte importante. Aceia care sunt noi: trebuie să lăsați deoparte tot ceea ce ține de trecut și să vă avântați să îl cunoașteți pe Tatăl Satan, fără a fi mânați de presupuneri sau așteptări.

– Înalta Preoteasă Maxine Dietrich