Skip to content

Content Header

Rozariul satanic

Rozariul satanic published on
Satanic_Rozariu
Click pe imagine pentru a o mări

Rozariul satanic este o metodă foarte efectivă în ridicarea puterii şi aplicarea energiei, cu scopul de a-ţi îndeplini dorinţele. De asemenea, rozariul satanic poate fi folosit ca instrument cabalistic atunci când lucrezi cu vibraţiile, cum e cazul meditaţiilor runice. Simplu trece-ţi degetele peste bile, fără a mai fi nevoit să numeri. Meditaţia îţi va curge neîntreruptă și prin urmare va fi mult mai puternică.

Rozariul catolic a fost furat şi corupt din mărgelele tibetane cunoscute sub numele de Mala, la fel ca toate celelalte lucruri care fac parte din acest program nebunesc – creştinismul. Mărgelele mala au 108 bile, spre deosebire de versiunea catolică coruptă, care are doar 54.

Atunci când lucrezi cu rozariul, fiecare lucrare ar trebui începută într-o oră planetară benefică lucrării. Durata standard pentru o astfel de lucrare, standard care este foarte efectiv, este de 40 de zile consecutive. Pentru putere maximă, de două ori pe zi, în timpul zilei şi al nopţii, pentru 40 de zile. Noţiunea de „40 de zile” a fost furată şi coruptă în spurcata biblie evreo-creştină, însă originile ei sunt în Egiptul Antic. Acest lucru are de a face cu numerele (numărul lui Satan este 40) şi cu ciclurile Lunii. Cele mai puternice ore pentru o astfel de lucrare sunt: miezul nopţii, ora 12 la amiază, 6 după-masa şi 6 dimineaţa, ÎNSĂ mai întâi asigură-te că ora este propice şi mai apoi, asigură-te că ai îndeajuns timp pentru lucrare.

Cercetările au descoperit faptul că popoarele antice aveau sisteme de calculare a orelor planetare de o acurateţe extremă. Te încurajez cu tărie să descarci şi să instalezi programul Chronos – CLICK AICI

Pentru acesta vei avea nevoie de versiunea 2.0 a Microsoft .NET Framework. Toate informaţiile necesare sunt disponibile pe website-ul de mai sus. Acest program este uimitor, calculând orele planetelor specific pentru locaţia ta. Cât despre rezultatele lucrării, dacă nu ţi-ai împlinit scopul după cele 40 de zile de vibraţii, poţi începe un alt set de 40 de zile. Dacă sari peste o zi, vei fi trimis înapoi la ziua întâi. Nu se poate sări peste nici o zi. Există acel lucru numit „karma,” după cum mulţi dintre voi ştiţi. Acest rahat este guvernat de planeta Saturn şi singurul mod de a-l birui este când îl conştientizezi şi lucrezi spre a-l învinge. Karma te va descuraja şi te va ţine în această stare până când vei deveni conștient de ea şi până când vei fi îndeajuns de puternic şi persistent pentru a o învinge. Aceasta nu este pentru cei slabi. Se cere persistenţă, răbdare şi muncă din greu. Atunci când karma din vieţile anterioare îşi face apariţia, lucrurile se vor ridica precum o criză în viaţa ta, încercând să te facă să rupi ciclul de 40 de zile şi să te oprească din meditaţii. Acest lucru indică faptul că meditaţiile tale au efect. Continuă să faci meditaţiile cu rozariul în fiecare zi, indiferent de ceea ce se întâmplă. De regulă astfel de manifestări apar în ultimele 30-40 zile din ciclul de meditaţii, pentru a încerca să te facă să sari peste o zi şi astfel să fii trimis din nou la ziua 1 şi/sau să întrerupi meditaţia. Fii pregătit şi conştient de acest lucru. Trebuie să continui şi să lupţi. Numai cei puternici vor supravieţui aici şi îşi vor atinge ţelurile.

Energia trebuie aplicată din nou şi din nou până când schimbarea este obţinută, până când dorinţa ţi se materializează.

În cazul vindecării, dacă este vorba de boli cronice, e importat să mergi dincolo de simptome, în meditaţie. Dacă nu se merge la sursă, simptomele pot dispărea pentru o perioadă şi reapărea în cazul în care meditaţia este întreruptă. Cu cât o boală este mai veche, cu atât este nevoie de mai mult timp pentru a o elimina, uneori luni sau chiar ani. Problemele din naştere sunt cele mai rele şi cel mai dificil de vindecat, însă în nici un caz imposibile. Doar că necesită mai multă putere şi efort.

Prin folosirea rozariului satanic, în primul rând ne luăm înapoi ceea ce este al nostru şi în al doilea rând blasfemăm biserica catolică/creştină. Am descoperit că această metodă de meditaţie este excelentă (iar aceasta este o afirmaţie modestă). Vibraţiile devin ritmice, iar puterea este amplificată, materializându-ţi dorinţele mult mai repede.

Pentru a utiliza rozariul satanic în mod ideal, ar trebui să îl foloseşti împreună cu cabala. ADEVĂRATA cabală constă în vibraţie, cum ar fi vibrarea runelor, a numelor Demonilor, a cuvintelor de putere egiptene, etc., cu scopul de a-ţi spori energia şi puterea. Această formă de meditaţie este avansată şi extrem de efectivă.

Poţi folosi vibraţia pentru a-ţi spori energia şi conştiinţa, o poţi focaliza pe o anumită chakră sau aspect al sufletului sau o poţi folosi în lucrări de vrăjitorie.

Îţi sugerez să îşi faci propriul rozariu satanic. Sunt uşor de creat. Materialele necesare sunt ieftine şi disponibile în majoritatea magazinelor care au un raion pentru lucru manual. Achiziţionează-ţi de acolo coarda şi bilele. Blaphometul îl poţi comanda de pe internet de la orice magazin ocult bine aprovizionat. De asemenea îţi sugerez să laşi puţin spaţiu între bile, astfel încât să le poţi diferenţia cu uşurinţă în timpul vibraţiilor. Poţi adăuga o extra-bilă (eu folosesc bile pătrate în acest caz) pe care să o adaugi pe la jumătatea rozariului; în acest fel poţi simţi unde ai ajuns cu vibrațiile, fără a întrerupe transa/meditaţia. Fiecare set pentru vibraţii ar trebui despărţit de o bilă mai mare, pentru afirmaţii.

Câteva exemple pentru utilizarea rozariului satanic – simte-te liber şi modifică meditaţia şi afirmaţia, astfel încât să ţi se potrivească scopurilor personale:

PENTRU A ATRAGE BANI:

  1. Începe cu bila mai mare de lângă Baphomet şi rosteşte-ţi afirmaţia în minte. Spre exemplu „Atrag mari sume de bani uşor de obţinut. Aceşti bani sunt pe gratis şi în totalitate ai mei, ca să îi păstrez şi cheltuiesc după cum doresc.” Acum direcţionează energia, vizualizând o lumină alb-aurie (această culoare este pentru toate scopurile) în portofelul tău şi pe tine.
  2. Rozariul satanic ar trebui să aibă 108 bile, aşadar un set din laturile principale ar trebui să conţină doar 8 bile. Ai dori să începi cu latura din care primul set conţine 9 bile. Ia prima bilă din primul set, inspiră şi odată cu expiraţia, vibrează: F-F-F-E-E-E-H-H-H-U-U-U
  3. Treci la a doua bilă din primul set, inspiră şi odată cu expiraţia, vibrează: F-F-F-E-E-E-H-H-H-U-U-U
  4. Repetă acest lucru pentru restul bilelor din set. Cu fircare vibraţie, vizualizează runa Fehu strălucind din ce în ce mai tare cu energie (dacă vibrezi numele unui Demon, vizualizează-i Sigiliul în acelaşi fel).
  5. Când termini primul set de 9 bile şi ajungi la a 10-a bilă (care ar trebui să fie mai mare, ca să poţi face cu uşurinţă diferenţa dintre seturi), rosteşte-ţi din nou afirmaţia şi pune energia proaspăt ridicată, în atragerea banilor (precum se explică în exemplul de mai sus). La bila mai mare îţi poţi rezerva câteva secunde pentru a respira normal de câteva ori, înainte de a te întoarce înapoi la vibraţii.
  6. Repetă aceiaşi paşi pentru seturile care au mai rămas.

PENTRU IUBIRE/POFTĂ SEXUALĂ
Pentru a aduce persoana dorită în viaţa ta, vizualizează energia ridicată prin vibraţii, învăluind-o. De asemenea, te poţi imagina întreţinând relaţii sexuale (sau orice alt lucru) cu ea. Îţi sugerez să vizualizezi lumina (energia), învăluindu-vă pe amândoi, în timpul meditaţiei/imaginaţiei. După ce ai terminat, te poţi masturba şi trimite energia orgasmică în el/ea.

PENTRU VINDECARE
Rosteşte afirmaţia pentru vindecare şi apoi direcţionează energia atât prin simţit cât şi prin vizualizare, către partea afectată a organismului tău. Dacă vindeci pe cineva drag, foloseşte vizualizarea şi nu uita să îi cureţi partea afectată înainte să începi meditaţia (poţi face acest lucru cu energie pură alb-aurie, ca energia Soarelui).

Aminteşte-ţi, în cazul vindecării, energia împreună cu afirmaţiile trebuiesc direcţionate spre organul afectat de 10-20 de ori pe zi. Acest lucru nu poate dura mai mult de 1-2 minute de fiecare dată, însă trebuie făcut cât mai des posibil. Ori de câte ori te poţi concentra, inspiră energie vindecătoare şi direcționeaz-o spre organul bolnav, până când ești vindecat în mod complet.

PENTRU MAGIE NEAGRĂ
Foloseşte rozariul în acelaşi fel, pentru a pompa energie negativă în victimă.

ATENŢIE!
Este important să foloseşti un alt rozariu pentru lucrările de magie neagră. Rozariul acumulează energie şi devine din ce în ce mai puternic, de fiecare dată când îl foloseşti. În mod evident, energiile contrare pot intra în conflict, anulându-se una pe cealaltă.

Am folosit un rozariu satanic atât pentru a-mi materializa dorinţele, cât şi pentru a-mi spori energiile. Lucrările care implică Runele sunt extrem de puternice şi în timpul meditaţiei nu este ciudat să îţi vezi anumite aspecte ale sufletului şi să îţi simţi energia aliniindu-se.