Skip to content

Content Header

Satanismul și meditația de împuternicire

Satanismul și meditația de împuternicire published on

Meditaţia de împuternicire curăță psihicul. Atunci când începi un program de meditaţii de împuternicire, te poţi aştepta ca emoţiile pe care le-ai suprimat de-a lungul timpului, să iasă la suprafaţă; mânie, ură, furie, mâhnire — tu le numeşti. Se poate să experimentezi gânduri şi sentimente neliniştitoare, fără să cunoști motivul pentru care le experimentezi. Acestea pot dura până la un an sau în unele cazuri chiar mai mult, totul depinzând de intensitatea cu care acestea au fost suprimate în anii copilăriei şi ai adolescenței. Mulţi dintre noi nici nu îşi mai amintesc unele lucruri, însă minţile noastre le-au păstrat pe toate. În timp, emoţiile suprimate vor fi eliberate, iar sufletul va fi capabil să avanseze şi să ajungă din ce în ce mai liber, iar tu îţi vei găsi pacea şi echilibrul interior.

Studiatul şi învăţatul sunt de asemenea importante în satanism. Satanismul este intens şi pentru mulţi, îmbrăţişarea acestuia este momentul în care aceştia îşi vin pentru prima dată în fire şi încep să gândească pentru ei înşişi. Când realizezi timpul pe care l-ai petrecut ca şi sclav spiritual, fără nici un drept şi când conștientizezi anii întregi de abuzuri inutile, te poţi aştepta la o explozie de mânie sau orice altă emoţie asemănătoare. Acest lucru este foarte normal şi terapeutic. Pur şi simplu lasă-le să iasă într-un mod constructiv. Acesta este un timp al schimbărilor şi a curățeniei interioare, un timp al vindecării. Această etapă va deschide drumul spre pace şi echilibru interior. Cât de mult va dura acest proces şi prin ce se va trece, diferă de la individ la individ. Postez acest lucru ca oricine, în special aceia care sunt noi, să ştie că acest lucru este perfect normal.

În timp, ne vom veni în fire în întregime şi ne vom elibera de tot de îndoctrinarea şi programarea intensă cărora cei mai mulţi le sunt sclavi. Nu există nimic mai plăcut decât o minte liberă, întrucât acesta este momentul în care putem avansa şi ne putem cunoaşte pentru ceea ce suntem cu adevărat — nu pentru ceea ce se presupune că ar trebui să fim și nici pentru ceea ce ni se spune să fim.