Skip to content

Content Header

Telepatia

Telepatia published on


Tatăl Satan mi-a arătat această tehnică.

Pentru a deschide canalele comunicării telepatice între două persoane:

  1. Asigură-te că al 3-lea ochi îți este deschis. Pentru a-ți activa al 3-lea ochi, vizualizează o lumină strălucitoare de mărimea unei monezi de 50 bani, sclipind precum soarele, în locul în care ți-e localizat al 3-lea ochi. Fă acest lucru de câte ori ai ocazia.
  2. Vizualizează fața persoanei cu care dorești să comunici și activează-i al 3-lea ochi în felul descris mai sus. În unele cazuri, chiar și aceia care nu își au al 3-lea ochi deschis îți vor putea primi mesajele; însă pentru rezultate optime, ambele persoane ar trebui să fie deschise în totalitate.
  3. Extinde-ți șarpele celui de-al 3-lea ochi. Pentru a face acest lucru, vizualizează o extensie strălucitoare sub forma unui tub subțire, proiectând-se din al 3-lea ochi.
  4. Conectează-ți șarpele la ochiul astral (al 3-lea ochi) al persoanei cu care dorești să comunici, iluminând cu o energie strălucitoare atât tubul cât și al 3-lea ochi al tău și al celeilalte persoane.

Comunicarea telepatică ar trebui să fie stabilită. Vorbește precum o faci atunci când comunici cu Demonii. Cealaltă persoană ar trebui să te audă și să îți răspundă. Această tehnică nu este pentru începători. Ar trebui să ai deja experiență în comunicarea cu Zeii și să fii capabil de a face diferența între mesajele reale și amăgirea astrală.