Skip to content

Content Header

Urcarea energiei – după Azazel

Urcarea energiei – după Azazel published on
  1. Începe prin a te stimula până la orgasm. Când atingi punctul culminant, vizualizează o lumină strălucitoare şi scânteietoare în dreptul perineului (aria dintre rect şi testicule pentru bărbaţi; sau între rect şi vagin pentru femei).
  2. Inspiră și direcționează energia orgasmică (imediat după climax) de-a lungul coloanei vertebrale. Ar trebui să o vizualizezi sub forma unei lumini strălucitoare alb-aurie.* Trage energia în sus, de-a lungul coloanei vertebrale până la chakra coroanei – pe care o iluminează și o împuternicește, începând de la creștetul capului și până la cea de-a opta chakră (situată imediat deasupra chakrei coroanei). Iluminează-ți chakra a 8-a, care este de culoare aurie.
  3. Extinde-ţi a 8-a chakră într-o sferă de aproximativ 60cm în diametru.
  4. Expiră şi extinde-ţi energia chakrei a 8-a şi direcționeaz-o astfel încât să coboare pe fiecare parte a corpului tău, în jos până la tălpi şi înapoi la chakra bazei, de unde inspiri din nou.
  5. Inspiră şi atrage energia din nou în chakra bazei, luminând-o şi împuternicind-o. Adun-o acolo şi apoi vizualizeaz-o urcând din nou de-a lungul coloanei vertebrale. Repetă paşii 2-5 de mai sus. Cu fiecare repetiţie, îţi poţi extinde aura cu energie.

Orgasmul pune energia în mişcare şi poţi continua să o circuli pe cât de mult doreşti.
Direcționează energia întotdeauna în sus, în afara coroanei. Calea de mai sus este calea naturală pe care o ia energia care înconjoară aura.

*Alb-auriu este cea mai puternică culoare deoarece este cea a soarelui. Satan are o aură aurie.