Skip to content

Content Header

Meditație pentru împuternicirea aurei

Meditație pentru împuternicirea aurei published on

Această meditaţie este excelentă pentru un plus de energie atunci când este întreţinută în mod regulat. Este destul de puternică şi se construieşte cu trecerea timpului. Această meditaţie poate fi făcută afară; atrăgând energie de la Soare. Aceasta amplifică energia cu seriozitate.

  1. Intră într-o stare de transă, cu cât mai adâncă cu atât mai bine şi începe prin a-ţi curăţa aura şi chakrele.
  2. Inspiră de 6 ori, vizualizând o lumină alb-aurie şi strălucitoare, înconjurându-ţi capul în întregime – atât înăuntru cât şi în în afară – până la gât. Apoi relaxează-te şi concentrează-te pe senzaţia pe care ţi-o oferă; fă acest lucru timp de aproximativ 5 minute. Poţi face acest lucru în timp ce asculţi muzică; asta te ajută cu cronometratul. După aceea, inspiră energie şi încarcă-ţi chakra coroanei, al 3-lea ochi şi a chakra 6-a (situată în spatele celui de-al 3-lea ochi), prin vizualizarea unei lumini şi mai puternice în toate aceste trei puncte.
  3. Acum, continuă cu gâtul şi fă la fel! Inspiră energia de 6 ori apoi încarcă-ţi chakra gâtului.
  4. Continuă cu umerii, şi încarcă-i la fel cum ai făcut cu celelalte chakre, inspirând energie de 6 ori şi apoi relaxându-te şi concentrându-te pe aceste chakre, timp de 5 minute. Există chakre minore în toate încheieturile. Lasă-ţi braţele jos şi fă la fel cu coatele şi apoi încheieturile mâinii. Coatele şi încheieturile mâinii de asemenea conţin chakre minore şi prin încărcarea şi împuternicirea acestora, deschizi şi stabileşti o circulaţie mai bună a energiei. Acum continuă cu palmele şi vizualizează-le pe amândouă înconjurate de câte o sferă alb-aurie de energie. Concentrează-te, relaxează-te şi simte această lumină strălucitoare de-a lungul braţelor şi mâinilor tale pentru câteva minute.
  5. Acum continuă cu trunchiul, fă la fel şi încarcă-ţi chakra a patra/mediană, chakra solară, sexuala şi cea a bazei cu energia strălucitoare. Concentrează-te câteva minute pe acestea.
  6. Continuă cu şoldurile şi încarcă-ţi chakrele din şolduri cu energie şi apoi continuă cu coapsele şi genunchii. Genunchii conţin şi ei chakre minore. Treci mai departe la glezne şi încarcă-ţi chakrele de acolo cu această energie. Când începi să îţi încarci chakrele tălpilor cu energie, vizualizează două sfere de lumină strălucitoare alb-aurie dedesubtul acestora, la fel ca şi cu mâinile.

Acest exerciţiu NU ar trebui să fie făcut înainte de culcare deoarece energia te poate ţine treaz.

Pentru vindecare, după ce efectuezi cele de mai sus, concentrează-te şi plasează energia/lumina deasupra părţii bolnave a corpului pentru 10-15 minute (si eventual programează această energie cu afirmaţii scurte, la obiect şi la timpul prezent). Dacă efectuezi orice fel de vindecare, aceasta trebuie făcută zilnic; nu omite niciodată o zi, deoarece progresul ar putea da înapoi.