Skip to content

Content Header

Vrăjitoria

Vrăjitoria published on

Satanismul este o religie a minții. Aproape 100% dintre toți sataniștii, din trecut și prezent, au practicat și au arătat un interes serios pentru vrăjitorie, magie și ocultism. Din totdeauna vrăjitoria a fost sinonimă cu satanismul. „Witch” (vrăjitor) înseamnă „înțelept.” Din cauza persecuției, cei mai mulți vrăjitori și ceilalți care practicau artele magice/puterile minții în vechime, lucrau în secret.

Toți Zeii sunt extratereștrii. În aproape fiecare dintre sursele autentice despre interacțiunea directă a oamenilor cu extratereștrii, aceștia din urmă au afișat puteri avansate ale minții. A avut loc comunicare telepatică, chiar și cu oamenii care nu au avut nici un fel de experiență cu aceasta. Levitație, telechinezie, vindecare, ștergerea memoriei (când uiți tot ceea ce s-a petrecut), și alte puteri ale minții pe care oamenii le consideră „extraordinare,” sunt un fapt cotidian pentru majoritatea dintre aceste ființe.

Vrăjitoria nu este nimic altceva decât încercarea ființelor umane de a dobândi puterile minții, la care suntem îndreptățiți prin naștere. Timp de secole, bisericile creștine împreună cu cohortele lor, au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a înspăimânta oamenii și pentru a-i împiedica să folosească puterile la care alte ființe din univers au acces deplin. Singurul scop și obiectiv al creștinismului a fost mereu acela de a îndepărta toată cunoștința spirituală și de a-i împiedica pe oameni să acceseze puterile minții și sufletului lor, astfel încât această putere să poată fi ținută în mâinile câtorva ”aleși ai domnului”, pentru dominarea lumii (vezi evreii). Omenirea a fost ținută în spate în mod periculos și dinadins de către creștinism. Acest lucru nu numai că ne plasează pe toți într-o poziție cu adevărat vulnerabilă și neajutorată, ci ne mai blestemă și sufletul, care ajunge să fie la mila și cheremul altor ființe puternice.

Pentru extratereștrii inamici, care i-au depășit numeric pe cei ce erau de partea noastră, omenirea reprezenta o simplă adunătură de dobitoace, numai bună de a fi exploatată. Țelul lor este acela ca, după ce murim, să folosească energia sufletelor noastre pentru foloasele lor. Acesta este unul dintre motivele pentru care încurajez pe toată lumea să întrețină dedicarea pentru Satan. Când ne luăm un angajament înaintea lui Satan, acesta ne protejează în avansarea noastră spirituală. Mulți dintre aceia care se apucă de vrăjitorie și de avansarea spirituală de unii singuri, sfârșesc în dezastru. Aceasta nu vine de la Satan ci de la inamic, care folosește frica și experiențele negative pentru a înspăimânta și descuraja oamenii în încercarea lor de a dobândi orice fel de putere reală. Cei ce își avansează sufletele peste un anumit nivel, încep să iasă în evidență în astral. Există numeroase grupuri online în care cei nededicați lui Satan discută despre Kundalini și despre alte fenomene asociate împuternicirii spirituale; experiențele negative pe care acești oameni le au sunt de neconceput.

Cu ceva timp în urmă m-am înscris în mai multe grupuri de genul și am citit o grămadă de mesaje cu privire la experiențele negative pe care aceștia le au cu entitățile astrale, despre atacurile de anxietate, precum și despre alte intruziuni; acești oameni sufereau de atacuri pentru care nu găseau nicio explicație. O femeie și-a pierdut părul în mod permanent după ce a întreținut o vrajă. Asemenea avertismentului dintr-una din ilustrațiile filmului „The Nine Gates”: „Aventurează-te prea mult și pericolul se va putea coborî peste tine din văzduh.” – asta-i mult prea adevărat.

Multe dintre așa-zisele „stafii” sunt în realitate extratereștrii. Aici sunt incluși ciclopii, zânele, elfii, gnomii și alții. Zânele, gnomii, etc., sunt ființe elementale, ale căror suflet este compus numai din unul sau două elemente, în timp ce sufletul uman este compus din patru elemente: foc, pământ, aer și apă. Aceste ființe sunt adepte în proiecția astrală precum și în alte abilități spirituale, lucru care explică multe dintre „halucinațiile” experimentate de aceia care și-au deschis mințile îndeajuns de mult pentru a le „vedea.”

Nonconformismul reprezintă o parte majoră în satanism. Aceia care se conformează sunt precum oile și nu vor deține niciodată destulă tărie pentru a gândi pentru ei înșiși, pentru a vedea adevărul și astfel să evolueze la un nivel superior. NU te poți conforma dacă dorești să te împuternicești. Trebuie să te cunoști pe tine însuți în mod complet pentru a putea avansa și pentru a practica magia în mod eficient, fără să urmezi turma.

Orice problemă poate fi rezolvată atunci când deții cunoștința adecvată. Cunoștința mai elimină și frica și este cheia puterii.