Skip to content

Content Header

Ritualurile făcute în aer liber

Ritualurile făcute în aer liber published on

Sunt multe de spus cu privire la magia și ritualurile făcute în aer liber. Energiile pământului îți sporesc energia și abilitatea interioară. Ar trebui ales un loc liniștit, departe de orice fel de distrageri. Ar fi de ajutor și folosirea unui pendul, pentru a-ți găsi locul perfect. Ar trebui să fii adept al pendulului, deoarece acesta îi poate induce în eroare pe cei mai puțin experimentați.

Pentru a folosi un pendul: deschide o hartă a zonei în care dorești să îți alegi locul, după care arată cu degetul (sau cu un pix, etc.) fiecare locație în parte și întreabă pendulul dacă aceasta este potrivită sau nu pentru lucrarea pe care intenționezi să o întreții. Mai poți întreba pendulul și despre locul cu cele mai puternice energii ale pământului. Dacă găsești un astfel de loc, ia pendulul cu tine pe teren și plimbă-te în locul respectiv; dacă energiile pământului sunt intense în acel loc, atunci pendulul va începe să se miște în cerc. Peste locuri cu adevărat puternice, acesta aproape că se va învârti de-a buna.

Cercurile din pietre sunt ideale pentru a intensifica energiile pământului și pentru a-ți conferi un loc în care să lucrezi pe energiile și puterile tale. Culoarea pietrelor este importantă (vezi articolul cu detalii despre culori). Dacă folosești pietre maro, acestea vor spori energiile pământului pentru a fi direcționate în lucrarea ta. Pietrele maro îți vor amplifica și abilitățile psihice și vor atrage spirite de pământ.

Ar trebui să începi prim marcarea locului, plasând pietrele de jur împrejur. În mijlocul cercului ar trebui să fie marcate și cele patru puncte cardinale, în care îi vei invoca pe cei Patru Prinți Încoronați ai Iadului (și cele patru elemente, în cazul magiei avansate). În cele patru puncte ar trebui să așezi lumânări aprinse. Poți de asemenea invita și prieteni Demoni cu tine în cerc. Ar trebui să le simți prezența sau, în cazul celor avansați, ar trebui să îi puteți vedea cu voi în cerc. După ce ți-ai montat cercul și ești gata să începi, este important să inspiri energie din pământ și să vizualizezi o lumină puternică de un albastru electric urcându-ți prin picioare și umplându-ți trupul; apoi direcționeaz-o prin mâna în care ții pumnalul. Îndreaptă pumnalul și direcționează lumina spre exterior și prin vizualizare trasează un cerc în jurul tău, întorcându-te în sens invers acelor de ceasornic.

Energiile ridicate trebuie direcționate în scopul ritualului. Când acestea ating punctul culminant, condensează-le într-o sferă în fața ta (sau orice altă formă dorești), după care programeaz-o și trimite-o în eter.

După ce termini, stinge lumânările: cea dinspre nord, vest, sud și încheie cu cea dinspre est. Acum îndreaptă-ți degetul arătător de la mâna stângă și șterge cercul albastru din jurul tău, printr-o mișcare ușoară în sensul acelor de ceasornic. Mulțumește-le prietenilor Demoni (dacă te-a acompaniat vreunul) și împrăștie pietrele.

Poți folosi puterea cercului de pietre și pentru a medita în interiorul lui. Acest lucru îți va spori energiile. Meditația poate fi făcută fie în șezut sau întins pe pământ. Folosește lumina albastră pentru toate tipurile de lucrări.

Satanismul lucrează în strânsă legătură cu natura.