Skip to content

Content Header

Contraatacând

Contraatacând published on

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ne curățăm aurele este pentru a scăpa de toate energiile negative cu care intrăm în contact zilnic. Majoritatea vin de la cei din mediul înconjurător. Pentru mulți, locul de muncă poate fi extrem de incomod, la fel ca și propria casă. Oamenii negativi sunt cei care întotdeauna se plâng și se văicăresc și care nu fac niciodată nimic pentru a încerca să-și îmbunătățească situația, cei care întotdeauna fac mișto de alții pentru a părea mai tari sau pentru a devia atenția de la propria inutilitate, cei care dau vina pe toți ceilalți pentru propriile vai-și-amaruri, cei care își exprimă mânia și frustrarea prin abuzarea celorlalți, iar lista continuă.

Ca și sataniști, noi nu acceptăm abuzul.

Există o meditație foarte simplă pentru cei care experimentează efectele negativității altora:

  1. Curăță-ți aura și chakrele în mod complet, pentru că vrei să te descotorosești de *toată* energia negativă.
  2. Extinde-ți conștiința către aură și *simte-ți* aura.
  3. Relaxează-te și concentrează-te pe propria aură.
  4. Vizualizează-ți aura ca un contur în jurul tău și ca o barieră protectoare. Conturul ar trebui să fie de un alb strălucitor, ca Soarele, deoarece albul deviază tot.
  5. Afirmă: „Aura mea este puternică și deviază complet energia negativă venită de la ____(numele persoanei)____ în orice fel și întotdeauna o trimite înapoi acestuia/acesteia.”

Această meditație ar trebui să fie efectuată cu intenție și apoi repetată de fiecare dată când vii în contact cu idiotul ce te-a ofensat. Vizualizează și simte-ți aura, cum am făcut mai sus, repetând afirmația de câteva ori, apoi observă cum negativitatea tâmpitului/tâmpitei îl/o distruge.

Niciun satanist nu ar trebui să rabde abuzuri. Omul de rând încorporează energia negativă și suferă drept consecință, după ce negativitatea s-a sedimentat. Cei care în mod inconștient asimilează această energie pot suferi de orice, de la depresie până la boală și pot fi prinși într-un cerc vicios al energiei negative, asigurându-i idiotului o ieșire negativă. Meditația de mai sus pune un stop acestui lucru, însă ține minte că trebuie reîntărită în mod frecvent.

În plus, vizualizează energia negativă a ofensatorului și trimite-i înapoi energie de culoare gri și agață-i-o de aură acestuia.

Amintește-ți să îți cureți aura după aceea.