Skip to content

Content Header

Program bazic de meditații

Program bazic de meditații published on

Atunci când ești nou cu meditația de împuternicire, este important să începi cu un program de meditații. Pe acest site există multe meditații diferite, pentru rezultate diferite. Un program bazic de meditații ar trebui să consiste din meditație vid, întrucât aceasta ne ajută la controlarea gândurilor nedorite și la direcționarea minților noastre.

Exercițiile de respirație sunt esențiale în orice program de meditații. De asemenea, și yoga fizică și/sau yoga kundalinică sunt extrem de importante într-un program serios de meditații.

Meditația fundamentală este de asemenea o meditație foarte importantă, deoarece ne învață cum să simțim și cum să absorbim energia, lucru care este de o importanță majoră în utilizarea puterilor minții și a sufletului. Dacă ești novice, cel mai bine ar fii să începi cu energia albă bazică – aceasta conține toate culorile spectrului. Sufletul este creat din lumină. Când ești mai experimentat, poți începe să lucrezi cu diferite culori, pentru diferite lucruri specifice. Energia colorată este foarte puternică.

Împuternicirea chakrelor ar trebui inclusă în fiecare sesiune de meditație, întrucât acest lucru este necesar împuternicirii aurei și a sufletului. Am găsit că energia orgasmică este foarte efectivă în deschiderea chakrelor, atunci când aceasta este direcționată în mod corect. Orgasmul este o cale bună de a începe meditațiile, pentru că de regulă aceasta te și relaxează. Dacă chakrele îți sunt blocate, simplu direcționează energia orgasmică în sus prin șira spinării, direct în chakra cu pricina. Vizualizează această energie sub forma unei raze puternice de lumină de aceiași culoare cu chakra pe care dorești să o deschizi și în mod simultan, vizualizează chakra blocată deschizându-se, iar energia curgând liberă prin aceasta. În cazuri extreme acest lucru poate dura luni de zile, însă în timp se va stabili un flux stabil de energie.

Este în regulă să începi cu învârtirea chakrelor înainte de a trece la meditații mai avansate și mai puternice. Ține minte că toți suntem diferiți și pentru unii, unele meditații pot fi foarte plăcute, în timp ce pentru alții, aceleași meditații pot fi mai dificile. Întotdeauna lasă-te condus de ceea ce simți. Dacă o anumită meditație nu îți e bună pentru tine, atunci încetează să o mai faci și încearcă alte meditații.

În mod ideal, sesiunile de meditații ar trebui să dureze 15 – 30 minute pe zi (cel puțin). Dacă ești presat de timp, meditează și numai 5 – 10 minute; este mai bine să meditezi mai puțin decât să nu meditezi deloc. Atunci când nu ești consistent în meditații și omiți zile din program, acest lucru te va da înapoi iar atunci când ești nou, inconsistența poate conduce la depresie întrucât corpul încearcă să se adapteze bioelectricității crescute.

Curățarea aurei ar trebui și ea făcută în fiecare zi. Această tehnică durează numai câteva minute, însă pe termen lung, previne orice fel de energie negativă din a ți se atașa de aură. Energia negativă produce accidente, boli și depresie.

Programele de meditație pot fi schimbate din când în când. O indicație că programul are nevoie de schimbări, este atunci când nu mai simți că ridici energie sau atunci când simți că nu mai progresezi. Atâta timp cât te simți bine și avansezi cu un program, nu e nevoie să schimbi nimic la el (afară de cazul în care te plictisește).

Obiectivul meditației este atât acela de a te împuternici, cât și acela de a te deprinde cu mânuirea energiei. Meditația de împuternicire deschide centrele energetice (chakrele) din suflet. Fiecare chakră are energii specifice care deschid diferite părți ale minții (Satanismul îți folosește mai mult de 5 – 10 % din creier). De asemenea, chakrele ne dau și abilități „supranaturale” atunci când sunt deschise și împuternicite pe deplin, cum ar fi levitația, telechinezia (mișcarea obiectelor cu ajutorul minții) și pirochinezia (abilitatea de a încălzi obiecte și de a le aprinde, folosindu-te de puterile minții și ale sufletului). Mult mai multe abilități vor apărea atunci când ai un suflet împuternicit pe deplin.

Atunci când toate chakrele îți sunt deschise, acest lucru deschide calea pentru Șarpele lui Satan care șade inactiv la baza coloanei vertebrale. Atunci când șarpele Kundalini se ridică, devenim asemenea Zeilor. Acesta este obiectivul meditației de împuternicire.