Skip to content

Content Header

Puterea

Puterea published on

Nu ai nevoie de recuzite sau de alte obiecte ritualice pentru a arunca o așa numită „vrajă.” Meditațiile de împuternicire întreținute îndeajuns de mult, sunt mult mai efective și oferă o mai mare putere abilității de a-ți controla mediul în care trăiești, dar și pe alții. Atunci când câmpul energetic îți este puternic, este floare la ureche să pui gânduri, sentimente și alte proiecții în mințile altora. Unii oameni sunt mai puternici decât alții, motiv pentru care în unele cazuri, astfel de proiecții pot întâmpina rezistență din partea unor indivizi; însă bineînțeles, totul depinde de cât de puternic ești TU. Cu toate acestea, până și cei mai puternici își au scuturile slăbite în mod considerabil în timpul somnului.

Persoanele mai slabe* sunt mai ușor de controlat, oriunde și oricând. Tot ce trebuie să faci este să intri într-o transă ușoară de concentrare și focalizare, iar dacă aceștia sunt într-un loc în care îi poți observa, efectele proiecțiilor tale vor fi imediat evidente.

Nu uita niciodată că este foarte important să înveți cum să îți controlezi mânia. Atunci când atingi un anumit nivel, cei care te ofensează vor avea parte de nenorocire, indiferent dacă aceștia sunt persoane dragi sau dușmani. Poate fi destul de supărător dacă o persoană dragă are parte de un accident sau se îmbolnăvește în urma mâniei tale. Acest lucru vine la pachet cu puterea și ar trebui ținut sub control. Atunci când câmpul energetic îți este puternic, nu trebuie mult pentru a provoca diverse lucruri. Din acest motiv, trebuie să fim mereu siguri că ne dorim cu adevărat ca ofensatorii să fie pedepsiți. Mânia neintenționată care nu este controlată, poate aduce dezastrul în viața ofensatorul, chiar și dacă acesta își cere iertare și relația dintre voi este ulterior remediată… iar acest lucru poate provoca regrete profunde.

Nu pot pune o îndeajuns de multă emfază pe puterea acestor meditații, atunci când acestea sunt întreținute îndeajuns de mult și în mod consistent – în fiecare zi.

Pentru anumite lucrări specifice, cum sunt acelea în care vrei să legi pe cineva, recuzitele pot fi folosite pentru a facilita concentrarea. De cele mai multe ori, gândindu-te la ceva cu voință, focalizare și dorință, va face ca acest lucru să se manifeste. Asta bineînțeles, atâta timp cât nu te îngrijorezi și nu te gândești la el într-un mod plin de nesiguranță sau disperare.

 

*Slabe spiritual, nicidecum fizic!