Skip to content

Content Header

Despre astrologie

Despre astrologie published on

Atunci când este interpretată cu precizie, astrologia este cea mai detaliată și avansată metodă de divinație, fiind esențială și în sincronizarea ritualurilor și a lucrărilor magice. Aproape toate structurile megalitice antice au fost proiectate pentru a observa astrele și mișcarea acestora. Cele patru puncte cardinale folosite în ritual își au bazele în punctele Zodiacului, la fel ca și elementele.

Diagramele planetare erau numite de Zei „diagramele destinului.” O interpretare a numărului 666 este 6*6*6 = 216. 2160 de ani îi ia punctului synetic de primăvară pentru a traversa o casă a zodiacului. Atât durează un „an” astrologic. „666, numărul omului,” vărsătorul, purtătorul apei. Aceasta va fi Era Vărsătorului, Era de Foc, Timpul lui Satan.

Astrologia este un subiect foarte detaliat și avansat. Majoritatea celor care se intitulează „astrologi”, nu avansează niciodată deasupra nivelului elementar. 95% dintre cărțile despre astrologie sunt și ele bazice, motiv pentru care astrologia arată prost. Majoritatea cărților disponibile vorbesc doar despre diferitele *metode* de interpretare, incapabile de a interpreta ele însele informația, fiind prin urmare nefolositoare.

Lucruri importante:

  • învață cele 12 semne ale zodiacului
  • învață simbolurile

Ai grijă ce crezi atunci când înveți astrologia, deoarece, dacă ceva nu ți se aplică ție, mai mult ca sigur nu se va aplica nimănui altcuiva.

Am fost sinceră în toate interpretările pe care le-am făcut. Astrologia este diferită de alte forme de divinație. Astrologia pătrunde adânc și dezvăluie multe lucruri, inclusiv lucruri care pot fi neplăcute. Astrologia este brutal de sinceră și mai mult ca sigur va schimba felul în care privești viața, așa cum s-a întâmplat și în cazul meu. Am studiat și practicat astrologia pentru mai bine de 30 de ani. Multe din lucrurile pe care le-am învățat, le-am învățat prin suferință.

Cât despre destin versus dorința liberă, am înțeles că a cunoaște ceva înainte ca acesta să se întâmple, ne poate ajuta uneori pentru a-l preveni. Satan m-a ajutat FOARTE MULT pentru a trece nevătămată prin tranziții extrem de rele. Întotdeauna este important să faci un ritual și să ceri ajutor dacă vezi că vin timpuri grele.

 

CE POATE FACE ASTROLOGIA PENTRU TINE:

  • îți oferă posibilitatea de a cunoaște din timp modul în care se vor manifesta energiile din viitor. Dacă cunoști asta, atunci vei ști în orice moment foarte multe lucruri despre felul în care va trebui să acționezi. Evident că nu dorești să te duci și să jefuiești o bancă atunci când Saturn îți tranzitează casa a 12-a (tranzit care favorizează încarcerarea). Dacă Jupiter îți tranzitează a 12-a casă, atunci poți scăpa cu asta (nu susțin nimic ilegal aici, dau doar un exemplu!)
  • vei putea folosi mișcarea universului pentru a te ajuta în magie. Aceasta va lucra spre binele tău. Pentru ritualuri de răzbunare, atunci când Saturn tranzitează prima casă a persoanei care te-a ofensat sau atunci când este în retrograd deasupra planetelor ei personale, situația acesteia va fi din start oricum dificilă, așa că poți folosi această energie pentru a o înrăutății sau pentru a direcționa ala cum vrei tu.
  • vrei să ști ce anume îl satisface pe partenerul tău în mod sexual? Poziția lui Venus dezvăluie multe în legătură cu preferințele sexuale/amoroase.
  • vrei să-i cunoști pe ceilalți mai bine decât se cunosc ei înșiși? Uită-te la data de naștere a acestora sau și mai bine, la diagrama lor astrologică. Prin intermediul astrologiei, putem înțelege ce se întâmplă în viețile noastre și îi putem înțelege mai bine pe apropiații noștri.
  • Astrologia îți va oferi cunoștințe și putere asupra altora. Poți afla dacă cineva te minte, înșală, dacă te iubesc, dacă te urăsc și multe altele.

Dezavantajul este că vei cunoaște lucrurile neplăcute înainte ca acestea să se întâmple. Uneori putem vedea tragedii în diagramele celorlalți sau chiar în propriile noastre diagrame. Persoane sterile, căsătorii dezastruoase, dragoste neîmpărtășită sau chiar și moarte.

Când înveți cu adevărat să citești planetele, aceasta deschid o nouă dimensiune. Uneori, lucrurile nu se manifestă așa cum le citim noi. Este important și *etic* să nu dezvălui nimic tragic persoanelor cărora le citim. Satan este etic, iar Demonii ne învață etica. Întotdeauna există posibilitatea ca lucrurile să nu se întâmple așa cum ne așteptăm noi și este un lucru foarte neplăcut să-i faci pe ceilalți să se îngrijoreze în exces. Dacă văd vreun dezastru atunci când îi citesc cuiva, îi spun persoanei că ar trebui să aibă grijă la un anumit moment dat (în perioada în care dezastrul se poate manifesta).