Skip to content

Content Header

Meditația Regele și Regina

Meditația Regele și Regina published on

Acum, există o parte masculină și una feminină a sufletului. Motivul pentru care inamicul pune o asemenea emfază pe chakra a patra/mediană (a „inimii”), este pentru că aceasta este neutră și, prin urmare, este mai puțin puternică. Aceasta este un conector și nimic mai mult. Anton a scris în cartea sa „The Satanic Rituals” cu privire la „cele șapte turnuri ale lui Satan”:

„Din loc în loc de-a lungul acestei fâșii, erau șapte turnuri – turnurile lui Satan (ziarahs) – șase dintre acestea sub formă trapezoidală iar unul, aflat în mijlocul celorlalte pe Muntele Lalesh, avea forma unui con ascuțit și canelat.”

Paragraful de mai sus este o alegorie; conul aflat în „mijlocul” celorlalte conuri este chakra a patra/mediană, care diferă în formă de celelalte. În meditație profundă, mulți dintre noi pot vedea această chakră diferită, care are forma unui yoni (vagin).

Apoi, cine e „Inanna”? Este „Regina cerurilor.” În adevăr, cuvântul „cer” înseamnă chakrele 6 și 7 situate în cap, împreună cu extensiile acestora, cum ar fi mult importanta glandă pineală. Întorcându-mă la predica mea din luna septembrie anul trecut, despre fixarea energiei; bine-cunoscuta inimă străpunsă de săgeata lui Cupidon, este o alegorie și un simbol al fixării energiei kundalinice. Chakra „inimii” nu este în piept – așa cum inamicul încearcă să ne prostească – ci în cap, și este formată de șerpii Ida, Pingala și Sushumna. Mai jos este ilustrat acest lucru:

Ida_Pingala_Heart ida_pingla2head

După cum noi toți știm, Inanna cunoscută și ca Astarte, Ishtar, etc., guvernează peste chakra inimii. Chakra inimii este situată în cap, nicidecum în piept – după cum inamicul a corupt acest lucru, odată cu artele creștine în care nazarineanul împuțit era întotdeauna înfățișat cu brațele deschise, expunând astfel „chakra inimii;” chiar aici putem vedea un alt aspect urât al acestei farse evreiești. Pe lângă asta, eu personal cred că sălașul emoțiilor nu este în piept în ceea ce un neinițiat numește „chakra inimii,” ci în gât (partea superioară a gâtului). De câte ori când ești trist sau pe punctul de a plânge, nu simți acest lucru în chakra gâtului? Ai acel nod în gât înainte de a plânge. Așadar, unde este adevăratul sălaș al emoțiilor? De asemenea, Satan mi-a spus cu privire la chakra gâtului că: „Da, aceasta este chakra lui Mercur care guvernează peste comunicare, iar Uranus, care e octava sa mai înaltă, este localizată aproape de glanda pineală și guvernează peste comunicarea telepatică, care este o octavă mai înaltă a comunicării verbale.”

În alegoriile care au supraviețuit în basmele pentru copii cum e „Frumoasa adormită”, adesea prințul sărută prințesa adormită și prin asta o trezește. Ceea ce acest lucru înseamnă, este că prin activarea și împuternicirea chakrei solare 666 (Regele Zeilor), aceasta se conectează la chakra a 6-a și prin asta activează glanda pineală care, la rândul său, secretă elixirul/ambrozia care face ca imortalitatea să fie posibilă, inversând îmbătrânirea fizică. Mantra tibetană Aum Mani Padme Haum înseamnă „bijuteria este în inima lotusului”… „bijuteria” este glanda pineală. Mantra de mai sus este mantra autentică. Inamicul a înlocuit importantul ‚AUM’ cu ‚ohm’ – care în realitate nu are nici un fel de putere. După cum majoritatea dintre noi știm, floarea de lotus simbolizează chakra coroanei, care este guvernată de Lilith; chakra bazei este guvernată de Satan (chakra în care sălășluiește Șarpele Kundalini). Unificarea lui Satan cu Lilith simbolizează faptul că Kundalini a urcat complet; partea masculină și feminină fiind contopite.

Acum, cu privire la meditația prin care unim Regele (chakra solară 666) cu Regina (chakra a 6-a și glanda pineală); pentru ca Magnum Opus să poată funcționa, Regele și Regina trebuie să fie uniți. Lilith mi-a spus că în cele mai multe cazuri, este nevoie de timp pentru ca această meditație să stabilească o conexiune energetică între aceste chakre.

Notă: această meditație nu este pentru începători.

În această meditație folosim rozariul satanic. Pentru a face această meditație, trebuie să faci 108 vibrații pentru Rege și alte 108 vibrații pentru Regină. 108 + 108 = numărul foarte sacru 216 (9).

Pentru a uni Regele și Regina:

  1. Vibrează „RAUM” de 108 ori în chakra solară 666.
  2. Relaxează-te și stai nemișcat și simte această energie în tine pentru câteva minute.
  3. Vibrează „AUM” de 108 ori în glanda pineală. (înainte să faci acest lucru, încearcă să-ți localizezi glanda pineală, simțind-o. Aceasta se află în partea inferioară și dreaptă a chakrei a 6-a. Se simte ca o scobitură. Dă-ți toată silința).
  4. Relaxează-te și stai nemișcat și simte această energie pentru câteva minute.
  5. Acum vibrează „Inanna” de 7 ori în chakra a 6-a.
  6. Concentrează-te pe energie pentru alte 10-15 minute. Dacă ți-ai activat glanda pineală, vei știi acest lucru. Aceasta te va scufunda într-un extaz intens.