Skip to content

Content Header

Direcționarea energiei

Direcționarea energiei published on

Pentru a face uz deplin de abilităţile tale în magie, este important să fii familiar cu energia: cum să o simţi, absorbi, detectezi, cum să o proiectezi şi cum să o manipulezi. Acestea se dobândesc prin meditaţie, în urma căreia te sensibilizezi energiei şi lucrezi cu aceasta. Prin practică consistentă, meditaţia de împuternicire îţi va spori bioelectricitatea în mod natural. Vei ajunge în stare să simţi această energie oricând şi oriunde, tot ce trebuie să faci este să devii conştient de ea. Un grad sporit de conştientizare este cheia în evoluţia în abilitatea şi puterea magică.

  1. Întinde-te şi devino conştient de energiile din partea stângă a corpului tău, după care de cele din partea dreaptă.
  2. Direcţionează energiile dintr-o parte în alta a corpului, după care adună-le din ambele părţi, astfel încât să se întâlnească în mijlocul trunchiului.
  3. De aici, expandează energiile până îţi trec dincolo de extremităţile corpului, în aură, apoi contractează-le din nou. Te poţi juca cu ele. Acesta este un exerciţiu excelent pentru direcţionarea energiei.
  4. Continuă să expandezi şi să contractezi energiile, până când ambele părţi ale corpului îţi sunt echilibrate din nou, după care simte-ţi energiile din partea dreaptă şi din partea stângă a corpului, în acelaşi timp.
  5. Devino conştient de energiile din partea din faţă a corpului, apoi de cele din partea din spate. Repetă aceiaşi paşi descrişi mai sus.
  6. Repetă exerciţiul, însă de data asta, direcţionează energiile între partea de jos a taliei şi cea de sus. Urmează aceiaşi paşi de mai sus.
  7. Acum simte-ţi energiile în intreg corpul ca întreg. Practică de câteva ori expandarea şi contractarea aurei.
  8. Ultima dată, adu energia în mijlocul corpului tău, de unde o expandezi uşor până în aură , asigurându-te că aura se simte echilibrată şi omogenă.
  9. Meditează timp de câteva minute şi simte cum această energie îţi radiază şi îţi expandează aura în mod delicat.

Este foarte important ca întotdeauna să îţi direcţionezi energiile în sus şi afară prin chakra coroanei. Pot fi situaţii în care îţi simţi energia adunându-se spre picioare. Aceasta nu ar trebui să rămână acolo nici pentru cea mai scurtă durată de timp, întrucât poate crea probleme din cauza lipsei de circulaţie.