Skip to content

Content Header

Alinierea chakrelor

Alinierea chakrelor published on

Vreau să clarific un lucru mai întâi. Orice ne-satanist care vizitează această pagină — fie că e aşa-numit „new age,” „misticist,” etc. — şi continuă să citească, NU UITA NICIODATĂ: ACESTE CUNOȘTINȚE VIN DE LA SATAN ŞI DE LA ZEUL EGIPTEAN THOTH. Thoth face parte din Puterile Iadului.

Crucea a fost coruptă de creştini în mod hidos. Crucea cu cele patru braţe egale reprezintă cele patru colţuri şi cele patru direcţii, ca atunci când îi chemăm pe cei patru Prinţi Încoronaţi ai Iadului, în timpul unui ritual.

Set's sigil. sholders' chakras

Crucea este un CONCEPT, precum se poate vedea şi în multe dintre sigiliile Demonilor. Alinierea corectă a chakrelor principale ale sufletului, este sub forma unei cruci. Alinierea corectă a acestor chakre ESTE SUB FORMA UNEI CRUCI LATINE ÎNTOARSE. CRUCEA CREŞTINĂ ESTE O CORUPERE ŞI O BLASFEMIE. Pentru o diagramă cu cele trei seturi de chakre, click aici!Chakras_Alignment

Crucea întoarsă a fost un simbol în satanism pentru mult timp şi pentru un motiv foarte bine întemeiat. A treia chakră, de asemenea cunoscută ca chakra ‘solară’ sau chakra ‘soarelui’; este a-tot-importanta chakră ‘666’, întrucât 666 este numărul cabalistic al pătratului soarelui; aceasta mai este reprezentată şi de zvastica, care este un simbol antic al soarelui. În chakra solară, şi nu în chakra a patra/mediană, sălăşuieşte puterea sufletului. Învăţăturile new age şi ale altor mişcări asemănătoare sunt concentrate pe chakra a patra/mediană, astfel încât adepţii sunt depravați de putere. Chakra a patra este neutră, în principal conectând chakrele superioare (magnetice) cu cele inferioare (electrice).

Informaţiile populare despre chakre, pe care le găseşti la tot colţul de stradă, nu numai că sunt periculoase dar sunt şi extrem de inexacte.Baphomet_Image

După cum ştim, chakra coroanei este cunoscută ca „lotusul cu o mie de petale.” Lotusului i se mai spune şi lili (crin). Lili = ‘Lilith’. Pe lângă faptul că fiecare Demon este o fiinţă vie, fiecare dintre aceştia are şi câte un mesaj spiritual propriu. Lilith guvernează peste chakra coroanei. Satan guvernează peste chakra bazală. Aceste două chakre formează un cuplu masculin-feminin şi lucrează împreună. Acesta este unul dintre cele mai importante mesaje spirituale. Înţelesul contopirii părţii masculine cu cea feminină este simbolismul din spatele Bahometului, care are atât organe masculine cât şi feminine, dar şi în spatele faraonului egiptean Akhenaton — un alt hermafrodit.

Tarot_YoniAcum, legat de emfaza repetată pe care nătărăii new age amăgiţi o pun pe chakra a patra/mediană (acest lucru e făcut în adins, nu numai pentru a ţine oamenii departe de cunoștința spirituală, dar mai ales pentru a-i împiedica să obţină orice fel de putere spirituală serioasă); când avansezi îndeajuns de mult în meditaţie şi în abilităţile psihice, vei descoperi că chakra a patra — care are forma unui yoni — este neutră. Yoni este simbolul vaginului. Creştinii au corupt şi acest simbol şi întorcându-l pe o parte, au creat acel simbol împuțit al peştelui, care încă odată, aduce blasfemie spiritualităţii adevărate, cum e cazul fiecărui lucru din acel program imbecil, furat şi fals al creştinismului.

„… Din loc în loc de-a lungul acestei fâșii, erau șapte turnuri — Turnurile lui Satan (Ziarahs) — șase dintre acestea sub formă trapezoidală iar unul, aflat în mijlocul celorlalte pe Muntele Lalesh, avea forma unui con ascuțit și canelat.” — The Satanic Rituals, de Anton LaVey

Citatul de mai sus este şi o alegorie, întrucât în mijloc se află chakra a patra/mediană, care e impară. Are putere, însă nu puterea celei mai tari chakre a sufletului, chakra Soarelui ‘666’. Puterea chakrei a patra este minimală. Acesta este motivul pentru care inamicii ridică în slăvi această chakră, în toate cărţile populare şi uşor accesibile publicului.

Chakra_Energy

Absorbţia energiei se face prin deschizătura largă a chakrei, iar eliberarea energiei este prin vârful acesteia. Aşadar este evident de ce unele chakre, precum e cel de-al treilea ochi (NU îl confunda cu a 6-a chakră, care este situată ÎN SPATELE celui de-al treilea ochi) trebuie să aibă deschizătura largă îndreptată spre exterior, pentru a absorbi energie. Desigur, aici sunt incluse toate chakrele minore. Vei descoperi că, după ce ţi-ai aliniat chakrele în mod corect, te vei simţi mult mai centrat, iar vindecarea şi lucrările magice se vor materializa mult mai uşor.

Tot ce trebuie să faci este să întorci vârful chakrei solară 666 ÎN JOS. Aceasta este chakra svasticii, chakra Soarelui. Toate religiile păgâne care au precedat creştinismul, au acordat o mare importanţă Soarelui, în chakra căruia sălăşuieşte puterea sufletului. Ciocanul lui Thor era original sub forma unei cruci întoarse. Noi luăm ființă în bazinul mamei şi din chakra Soarelui, chakra dătătoare de viaţă, care este situată în spatele bazinului. Aici este localizat rezervorul nostru principal de forţă vitală/putere vrăjitorească/vril/chi.

ida_pingla2headAcum, scrierile populare plasează chakra patra ca fiind „lăcaşul emoţiilor.” Aceasta este o altă concepție greșită majoră. În adevăr, chakra gâtului este lăcaşul emoţiilor. Atunci când suntem trişti şi pe cale să plângem, emoţia vine din chakra gâtului şi nu din chakra a patra. La fel e şi cu fericirea. Fii atent la acest detaliu. Aceste două emoţii pornesc din chakra gâtului.

Formele populare cu inima (♡), nu o reprezintă pe aceasta cu adevărat. Plasarea acestei forme ca simbol al inimii este o altă corupere. Scopul ei e de a te induce în eroare. Intersectarea şerpilor — simbolurile nadiilor ida şi pingala — are loc în chakra gâtului, unde aceştia se sucesc în forma unei ‘inimi’ perfecte care începe din dreptul gâtului, și se împreunează în dreptul nasului, dând naștere formei „inimii” de-a lungul feței. Simbolul popular al săgeții care străbate inima reprezintă în adevăr „fixarea energiei,” reprezentând urcarea șarpelui lui Satan (Kundalini) — mai multe detalii aici.

Numărul 666 şi crucea întoarsă, precum şi toate celelalte simboluri ale lui Satan, sunt extrem de sacre, purtând un mesaj ascuns.

Atunci când direcţionezi energie — cum se întâmplă atunci când faci vrăji — chakrele pot fi temporal inversate, astfel încât vârfurile acestora sunt îndreptate înspre exterior, pentru a livra energia. Ţine minte şi NU te conecta niciodată cu energie negativă, spre exemplu atunci când practici magie neagră. Cu alte cuvinte, energia negativă nu ar trebui niciodată să circule prin tine, ci trebuie manevrată întotdeauna în exteriorul tău. Dacă lucrezi cu energie pozitivă — cum ar fi aceea pentru atragerea lucrurilor dorite — este recomandat să îţi întorci chakrele cu vârful spre interiorul tău şi să te conectezi cu energia. Aminteşte-ţi mereu să îţi aliniezi chakrele în mod corect, după orice fel de lucrare magică. Alinierea incorectă a chakrelor îţi reduce puterea vrăjitorească şi poate cauza boli.

chakrele umerilorCercetările şi revelaţiile de la Thoth au descoperit faptul că adevăratele chakre 8 şi 9 sunt chakrele umerilor. Deschiderea acestor chakre îţi va alinia sufletul şi îţi va lărgi circuitele energetice în mod drastic, în special cele spre chakrele palmelor, împuternicindu-le considerabil. Tot ce trebuie să faci pentru a-ţi deschide chakrele umerilor, este să le vizualizezi precum în imaginea alăturată. Concentrează-te şi meditează pe ele timp de câteva minute. O senzație de durere sau presiune este un semn pozitiv că le-ai deschis cu succes. Acestă senzaţie îţi poate trece în braţe şi palme, dându-ţi senzaţia că acestea adorm. Aripile sufletului se manifestă atunci când chakrele umerilor sunt împuternicite complet.

EYES

Nu uita niciodată că îți vei putea simţi chakrele pe care le-ai deschis cu succes şi care sunt active. Această senzaţie este de regulă precum o presiune, durere ușoară sau furnicătură. Prin alinierea corectă a chakrelor îţi sporeşti puterea în mod drastic.

 

  1. Începe cu chakra bazei şi întoarce-o cu vârful în sus.
  2. Fă la fel cu chakra sacrumului (a 2-a)
  3. Acum concentrează-te pe chakra solară 666 şi întoarce-o cu vârful în jos.
  4. Fă la fel cu chakra a 6-a şi cea a gâtului: întoarce-le cu vârful în jos.
  5. Concentrează-te pe chakra a patra/mediană şi vizualizează două vârfuri intersectându-se, după cum se ilustrează mai jos.
    Heart_Chakra2
  6. Mută-ţi atenţia pe chakra coroanei şi vizualizeaz-o cu vârful în jos.
  7. Încheie cu concentrarea pe chakrele umerilor, vizualizându-le cu vârfurile spre interior.

Diagram_666 ModelAzazel

Sigiliul lui Azazel (răsucit cu 45° spre stânga) este reprezentativ pentru chakra a patra/mediană.