Skip to content

Content Header

Familialii

Familialii published on

Un familial este un animal oferit ca dar, de Satan, discipolilor săi. Între acest animal şi posesorul lui, se formează o legătura extrem de strânsă şi plină de dragoste. Familialul este diferit de celelalte animale, el fiind inhabitat de un Demon. Legătura între un familial şi stăpânul său este de regulă atât de strânsă, încât dacă stăpânul se simte rău, şi familialul se va simţi la fel. Familialii pot fi câini, pisici, păsări, rozătoare şi reptile. Un vrăjitor poate avea mai mulţi familiali. Vei descoperi că eşti îngrijit şi protejat de Demoni care îţi caută binele. Aceste animale sunt un dar din partea Tatălui Satan şi ar trebui tratate foarte bine. Se spune că vrăjitorii/ele aveau mare grijă de familialii lor.

Familialii sunt foarte protectivi. De asemenea, pot ajuta în magie, ca şi parteneri. Vrăjitorii care nu au un familial, pot trimite o chemare psihică pentru a atrage animalul potrivit. Familialii sunt cunoscuţi ca fiind foarte senzitivi la puterea psihică şi sunt niște parteneri bineveniţi în ridicarea energiei şi a puterii, crearea vrăjilor, contactarea spiritelor, precum şi alte lucrări magice. Ei, de asemenea, servesc pe post de radar, reacţionând în mod vizibil în prezenţa oricărui fel de energie care nu e binevenită sau care este negativă. Odată am asistat cum câinele unui Înalt Preot a început să mârâie şi să hârâie, cu părul zburlit, în momentul în care a detectat prezenţa unui înger, avertizându-şi stăpânul de prezenţa nedorită.

Atitudinea protectivă merge în ambele sensuri: stăpânul va fi şi el protectiv în mod psihic, cu familiarul său. Această legătură e pe atât de puternică pe cât este legătura dintre părinte şi copil. În contradicţie cu toate afirmaţiile inamicilor şi a filmelor horror, Satan priveşte animalele cu o înaltă consideraţie şi doreşte ca oamenii lui să le trateze şi ei, cu mult respect. Satan afirmă în Al Jilwah„Fiarele pământului, păsările cerului şi peştii mării sunt toate sub controlul mâinilor Mele.”

Una din cauzele răspândirii agresive a ciumei bubonice (Ciuma Neagră) în Europa, în timpul secolului al XIV-lea, a fost biserica creştină care a declarat că pisicile sunt diabolice — motiv pentru care oamenii le-au omorât în masă. Acest lucru le-a permis şobolanilor să se înmulţească la o scală alarmantă, iar paraziții care erau răspândiți de aceștia, au răspândit ciuma.