Skip to content

Content Header

published on

AzazelBannerAZAZEL aka ZAZEL, APOLLO (grec, Zeul Soarelui Stralucitor), Mithra (roman), Mitra/Surya (vedic), LUGUS/LUGH (irlandez, galez), SHAMASH (babilonian), UTU (sumerian; Cel strălucitor),* SAMAS (akkadian), BABBAR (Sumerian), Ashur (asirian), SHAMIYAH (hatraian), SAMYAZA, SEMJAZA, SEMIHAZAH, SEMIHAZAI (Dupa cum apare in multe din scrierile inamice, luate din numele din Orientul Mijlociu si titlurile Zeilor)

  • Poziţia zodiacală: 1 – 10 grade în Capricorn şi Vărsător, pentru Lucrarile Spirituale, Ophiuchus Gradele Scorpionului**;
  • Carte tarot: asul spadelor;
  • Planetă: Saturn şi nodul nordic al Lunii (coada dragonului);
  • Culoarea lumâmării: albastru, negru;
  • Metal: plumb;
  • Element: aer;
  • Simbol: vulturul şi scorpionul; faravaharul (vezi mai jos);
  • Număr: 20, de asemenea si 5, 7, 36**;
  • Rang: Seful Securitatii in Iad;
  • Azazel lucrează direct cu Satan;

*Lucrurile de mai sus mi-au fost dictate de Azazel personal.

Din experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine:
Îl ştiu bine pe Azazel, fiind foarte apropiată de acesta. Este un Zeu foarte important şi cu un rang foarte înalt. Are în jur de 2.5 metri, foarte bine făcut, cu părul desfăcut, blond deschis şi lung până la umeri. Are ochi albaștri, pătrunzători. Este foarte puternic şi foarte dedicat lui Lucifer. Are aşteptări de 100% şi este foarte serios şi strict. A interacţionat în mod personal cu omenirea în antichitate, educând-o. **AZAZEL NU ESTE PAIMON, așa cum abuzează unele grimoare cu astfel de afirmaţii. Aceştia sunt Demoni diferiţi şi individuali. Azazel este un prinţ, Paimon este un rege. Azazel are un rang foarte înalt; îi este FOARTE apropiat lui Lucifer. Mi-a spus ca are în jur de 60.000 de ani tereştri.

Azazel a lucrat extensiv cu mine, pentru informațiile de pe această pagină. M-a condus la multe surse şi referenţe diferite (listate mai jos). Mi-a spus să menţionez „Codul lui Hammurabi” şi faptul că, de-a lungul timpului, conţinutul acestui document a fost alterat în mod drastic iar ceea ce noi avem azi nu mai reflectă deloc originalul. Azazel este de partea justiţiei şi a dreptăţii şi nu susţine sub nici o formă supunerea sau „întoarcerea celuilalt obraz”. Referitor la afirmațiile potrivit cărora Azazel ar fi căsătorit cu diferite Zeiţe, acest lucru nu este în conformitate cu realitatea. Azazel şi-a luat o nevastă pământeancă, acum vreo 10.000 de ani.”

Experienta personala a Inaltului Preot Hooded Cobra 666:
“Numele adevărat al lui Azazel este Apollo, cel mai faimos și iubit Zeu grecesc antic. El a primit multe Nume în toate panteoanele Antice. În „demonolatria” modernă, titlul Azaz-El se referă la puterea sa extremă, fiind un cuvânt care arată Puterea și Lumina ca sursă derivată: Azaz se referă la puterea masivă și EL se referă la „Lumină”. Pentru Greci era Apollo, pentru irlandezi era Lugus, pentru romani era atât Sol, cat și Mithra. La Roma, el a domnit peste școala de mistere ascunse a mitraismului. Școala mitraismului a fost un apogeu al cunoașterii oculte romane, despre care se cunosc foarte puține lucruri. Era cunoscut sub numele de Utu și Shamash în Sumeria. Toate aceste nume și titluri gravitează în jurul rangului și puterii sale extinse, el „fiind egal ca strălucire cu lumina Soarelui”.

Azazel este întruchiparea și prin excelență Zeul tuturor artelor, profeției și înțelepciunii divine profunde. El este un maestru al divinației în toate formele ei și poate preda divinația la un nivel de maestru. El este un maestru al cunoașterii astrologice si „laturilor” cunoașterii cerești. Apollo a fost iubit și a avut parte de o mare faimă și renume în toată lumea antică. Discipolul său, Apollonius din Tyana, este un alt caz verificat al unui muritor care a ajuns la Zeificare. Proeminența și povestea lui Apollonius este baza minciunii nazarineanului fictiv.”

Azazel seamana mult cu intruchiparea acestei poze.

Figura lui este una a puterii și a maiestuozității extreme.

Azazel este Fiul lui Satan.Al doilea sigiliu este Sumerian, iar primul este sigiliul său personal, foarte important în alchimia spirituală.

Azazel666

Azazel este un Zeu războinic al dreptăţii şi al adevărului. Oraşele lui au fost „Sippar” — un oraş akkadian situat în partea estică a Eufratului, în nordul Babilonului — şi Larsa/Ellasar din Sumer. Sippar este la 32 km (20 mile) în sud-vestul Bagdadului, în Irak. Sippar a fost unul dintre primele oraşe fondate de Zei. În Grecia Antică, locul său de cult era în Delphi, infamul „Oracol Dephic”, care a fost centrul global de consultare și profeție spirituală timp de multe secole.

Sippar

„Numele sumerian al oraşului Larsa, este Ararwa — aparent atribuit lui Arauruwa, însemnând ‘lumină cerească’; acesta este înţelesul grupului ideografic cu care îi este scris numele. Ruinele acestui site antic sunt cunoscute ca Senquara şi se află pe partea estică a Eufratului, cam la mijlocul drumului dintre Warka (Erech) şi Muqayyar (Ur din Caldea). Pe lângă numele de Larsa, se pare că acest oraş mai era cunoscut şi ca ‘Aste azaga’ (scaunul/tronul sacru/strălucitor/pur), se pare că ambele nume sunt datorate faptului că acest loc era unul dintre marile centre babiloniene de venerare a Zeului-Soare. La fel ca toate oraşele principale din Babilonia, Larsa avea şi el un mare templu-turn, numit E-dur-an-ki, însemnând ‘casa legăturii dintre cer şi pământ’. Templul oraşurui purta acelaşi nume ca cel din Sippar: E-babbar, sau ‘casa luminii’, loc în care era venerat Zeul-Soare Samas. Acest templu a fost restaurat de Ur-Engur, Hammurabi (Amraphel), Burna-burias, Nebucadneţar şi Nabonius. Pe lângă tablele găsite în acest site de către William Loftus, se afla şi una care descria metode de măsurare a lungimii şi unghiurilor şi a rădăcinilor pătrate, indicând că acest loc era unul dintre marile centre babiloniene de învăţare. Pe lângă ruinele acestor temple există şi urme de ziduri şi resturi de case civile. La început, oraşul era guvernat de propriul rege însă, mai apoi, a devenit parte a Imperiului Babilonian, lucru care s-a întâmplat la scurtă vreme după domnia lui Hammurabi.” 1

Ashur

Azazel este Zeul justiţiei şi al răzbunării. Este un Maestru al artelor negre şi un protector al drumeţilor. Simbolul lui este faravaharul (în poza de mai sus), care reprezintă libertatea de alegere şi protecţia. Faravaharul este discul cu aripi original.

Azazel_Hatra2

Era conducătorul rebel al igigilor. Azazel este de asemenea un Zeul prezicerii, motiv pentru care a fost consultat de mulţi ghicitori. A fost şi Zeul de Căpetenie a oraşului Hathra, unde era cunoscut sub numele de „Shamiyah.” A se vedea coarnele din fotografia alăturată.

Azazel împreună cu Beelzebub a controlat rutele aeriene ale Zeilor, purtând simbolul vulturului.

„În Bad-Tibira, fondat ca centru industrial, Enlil şi-a pus fiul Nannar/Sin la conducere; textele vorbesc despre el în lista oraşelor, ca NU.GIR (cel ce aparţine cerului nopţii). Acolo, credem noi, au fost născuţi gemenii Inanna/Ishtar şi Utu/Shamash — eveniment marcat prin asocierea tatălui lor Nannan cu semnul zodiacal Gemeni. Dat fiind faptul că Shamash era un Zeu bine antrenat în domeniul rachetelor, i-a fost atribuita constelaţia GIR (care înseamnă atât ‘rachetă’ cât şi ‘cleşte al crabului’ sau Rac), urmat de Ishtar cu constelaţia Leu, pe spatele căruia ea era în mod tradiţional înfăţişată. ” 2

În biblia iudeo/creştină se spune că „Azazel i-a învăţat pe oameni să îşi facă săbii, cuţite, scuturi şi armuri.” Grimoarele de abuzare a spiritelor afirmând că Azazel este un geniu al meșteșugurilor în metalele, în mineralogie şi geologie. Toate acestea sunt doar simbolice. El este un Maestru al alchimiei, al alchemiei spirituale. Alchimia spirituală are de a face cu transformarea elementelor din sufletul uman, tragerea energiei din pământ şi lucrarea spirituală cu energia acestuia. Fiecare dintre cele şapte chakre principale este reprezentată de către un metal. Azazel lucrează cu discipolii dedicaţi lui Satan, la dobândirea zeificării.

Tot ce este mai sus este în sens spiritual. Pasajul din biblie a fost şi el sucit. „Săbiile, cuţitele, scuturile şi armura” sunt toate arme spirituale. Azazel este un expert în ceea ce ține de planete, constelaţii şi astrologie. De asemenea, este foarte iscusit în arte, cosmetică şi meşteşugul ornamentelor şi podoabelor. Azazel creează frumuseţe.

SIGILIU
SIGILIUL SUMERIAN

*Mulţi dintre Zeii originali au fost cunoscuţi drept „cei strălucitori,” datorită aurei lor puternice.

__________________________________

1 Enciclopedia Internaţională Standard a Bibliei
2 A 12-a Planetă, de Zedechia Sitchin, © 1976

Alte referinţe:
Religion in Ancient Mesopotamia by Jean Bottéro, translated by Teresa Lavendar Fagan, University of Chicago Press, © 2001

An Illustrated Dictionary, Gods, Demons and Symbols of Ancient Mesopotamia by Jeremy Black and Anthony Green, © 1992

Mythology of the Babylonian People by Donald A. Mackenzie © 1915