Skip to content

Content Header

Zei cu Rang Înalt și Prinți Încoronați ai Iadului

Zei cu Rang Înalt și Prinți Încoronați ai Iadului published on

Există patru Zei puternici care conduc Iadul: Satan, Belzebut, Astarte și Azazel. Satan este cel mai puternic, domnind peste toţi ceilalţi. Zeii cu statut înalt îşi asistă numai confidenţii şi prietenii apropiaţi. Ea/Enki (Satan), Enlil (Belzebut, Baal), Inanna (Istar, Isis, Astarte) şi Shamash/Utu, Ashur (Azazel) au fost patru cei mai populari, puternici şi notabili Zei de-a lungul timpului, din întreaga lume. Au fost Zeii originali ai Mesopotamiei. Toate sunt relaţionate. Belzebut/Enlil este fratele vitreg al lui Satan/Ea, iar Astarte şi Azazel sunt fraţi gemeni, nepoții lui Belzebut.

ASTARTE

AZAZEL

BELZEBUT

BARCei şase Zei Principali ai Iadului:

 

AGALIAREPT

 • Rang: GENERAL
 • Demonii subordonaţi lui sunt: Buer, Gusion şi Botis

Agaliarept descoperă secrete şi dezvăluie mistere.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Agaliarept:
Agaliarept îşi poartă părul negru în stil egiptean, lung până la umeri. Este de culoare măslinie, foare înalt şi bine făcut. Este mai degrabă tăcut.

 

ASMODEUS/ASMODAY aka SYDONAY

 • Rang: REGE, SUPRAVEGHETOR AL CASELOR DE NOROC ÎN IAD
 • Asmodeus a făcut parte din Ordinul Serafimilor şi poartă titlul de „Regele Demonilor.” Guvernează peste multele tărâmuri ale plăcerii.

Preferă să fie evocat cu capul descoperit. Învaţă arta astronomiei, aritmeticii, geomanţiei şi meşteşugăriei. Răspunde la toate întrebările, descoperă şi păzeşte comori şi dă abilitatea de a citi gândurile altora. Conferă invizibilitate şi poate rupe relaţii/căsătorii.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Asmodeus:
Asmodeus este născut de o mamă umană, în timp ce tatăl lui este un Zeu. Are părul negru, adunat într-o panglică şi lăsat pe spate. Are pielea de culoare măslinie. Asmodeus este extrem de curtenitor şi gentleman. Are un grai moale și o voce caldă. Este un Demon foarte plăcut.
SIGILIU

 

FLERUTY

 • Rang: LOCOTENENT GENERAL
 • Demonii subordonați lui sunt: Bathin şi Eligos

Fleruty are puterea de a întreţine orice lucrare în timpul nopţii. De asemenea, poate face să cadă grindină oriunde.

Fleruty are o aură aurie, aripi poleite cu aur, şi pene albe. Este muscular şi cu o înfăţişare atrăgătoare. Are părul blond şi ondulat, care îi trece de nivelul umerilor.
SIMBOL

 

LUCIFUGE ROFOCALE
**Lucifuge mai este cunoscut și ca „Tarchimache” şi Focalor

 • Rang: REGE
 • Culoarea lumânării: Neagră
 • Plantă: Trandafir Sălbatic
 • Demonii subordonaţi lui sunt: Agares şi Margas

El controlează toate bogățiile şi comorile lumii.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Lucifuge Rofocale:
Lucifuge Rofocale îi asistă pe cei proaspăt dedicaţi Satanismului. Este răbdător, politicos şi cu un grai moale. Este chel. Poartă o robă aurie, strălucitoare, cu fâşii de aur. Este mai degrabă tăcut. Are o voce profundă cu un uşor accent.
SIGILIU

 

SARGATANAS

 • Rang: BRIGADIER MAJOR
 • Demonii subordonaţi lui sunt: Loray, Valefar, Foraii

Sargatanas se află direct sub comanda lui Astarot. Poate deschide orice fel de încuietoare şi poate transporta pe oricine, oriunde, prin proiecţie astrală. Poate conferi invizibilitate şi deprindere/iscusinţă în dragoste.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Sargatanas:
Sargatanas are o frumoasă pereche de aripi aurite şi poartă o roba roşie colbăită în aur. Are parul lung şi blond, ochii de un albastru deschis şi piele deschisă la culoare.

 

SATANACHIA

 • Rang: COMANDANT ŞEF
 • Demonii subordonaţi lui sunt: Prulas, Amon şi Barbatos

Satanachia posedă o cunoaştere profundă despre toate planetele. Are putere peste toate femeile şi fetele, şi furnizează animale ca familiali.
SIMBOL
SIGIL

 

ABADDON
**Abaddon mai este cunoscut şi ca Apollyon

 • Rang: Prinţ al Războiului

Abaddon este un Sfeşnic. Este Domn al Abisului şi Rege al Demonilor

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Abaddon:
Este mare, aş zice pe puţin 2,5 m. Este „îndesat,” purtând un fel de veşmânt de luptă, atunci când l-am văzut eu. Are o înfăţişare întunecată, cu ochii, părul şi mustaţa închise la culoare.

 

ABIGOR
**Abigor mai este cunoscut şi ca Demonul Goetic „Eligor aka Eligos”

 • Rang: Comandant peste 60 de Legiuni de spirite

Abigor este iscusit în secrete de război şi profeţie.

Abigor are o pereche frumoasă de aripi, de culoare neagră cu dungi albe. Are o aură neagră în jurul capului şi ochi mari, negri şi fără irisuri. De asemenea are două semne de formă lineară pe obraji.
SIGILIU

 
ADRAMELECH

 • Rang: Consilier de rang înalt

Preşedinte al Consiliului General al lui Satan, Supraveghetor al garderobei lui Satan. Adramelech a fost Zeul Aviţilor. Aceştia au fost un popor antic, masacrat în mod brutal până la extincţie de către israeliţi, sub conducerea lui „yaweh”.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Adramelech:
Adramelech este foarte înalt. Are părul negru, cu breton şi lung până la umeri, precum în multe picturi din templele egiptene şi în piramide. Are ochii negrii, foarte pătrunzători şi o privire intensă. Pielea îi este deschisă la culoare.

 
ALASTOR

 • Executor al decretelor hotărâte de Comisia lui Satan

Alastor are părul scurt de un blond deschis. Ochii îi sunt albaștri deschis şi arată foarte tânăr. Are aripi albe şi era îmbrăcat în alb. ― ÎP Maxine

 
ANUBIS
**Anubis mai este cunoscut şi ca Demonul Goetic „IPOS”

Anubis este un uriaş. Are în jur de 2,7 ― 3,0 metri şi este foarte bine făcut. Are un păr drept şi blond care îi ajunge până sub nivelul urechilor, pielea deschisă la culoare şi cu cap de şacal. Anubis este Zeul morţilor. Asistă în chestiuni privitoare la morţi. Prezidează funeraliile şi poate fi evocat pentru a păzi pe oricine care a decedat recent. Anubis este un protector şi o călăuză pentru sufletele morţilor. – ÎP Maxine
SIGILIU

 
BEHEMOTH

 • Rang: Străjer al nopţii infernale

Demon al indulgenţei, prezidează peste toate sărbătorile şi petrecerile din Iad.

 
BELIAL

 • Poziţia zodiacală: 10―20 grade în Vărsător
 • Zile: 30 ianuarie ― 8 februarie
 • Carte tarot: a 6-a Săbii
 • Planeta: Soare
 • Metal: aur
 • Element: aer
 • Rang: Rege
 • Belial este un Demon de noapte şi guvernează peste 80 Legiuni de spirite

Belial distribuie reprezentări şi titluri. El împacă prieteni şi duşmani şi oferă familiali. Poate ajuta pe cineva să obţină o mai bună poziţie la locul de muncă. Aduce favoruri de la alţii, chiar si de la duşmani. Belial a fost Prinţ în ordinul Virtuţilor.
Belial este scund şi slab. Are parul ca platina la culoare.
SIGILIU

 
BELPHAGOR
Belphagor este un Demon al descoperirilor ingenioase şi al belşugului/avuţiei. El îi îmbogățește pe cei pe care îi place.

Belphagor are părul blond şi construcţie musculară. De regulă, Belphagor te lasă cu o radiaţie plăcută, după ce te-a vizitat. Are aripi albe şi ochi foarte pătrunzători.

 
CHARON aka CHIRON
Charon traversează sufletele peste râul Styx, în Iad.

 
CIMERIES aka CIMEJES
**Cimeries mai este cunoscut şi ca Zeul Egiptean „Khepera.” De asemenea, mai este cunoscut sub numele de „Kheperi,” „Khepri,” „Keprer” şi „Chepera.”
*Cimeris a făcut cunoscut unui discipol că preferă să i se adreseze sub numele de „Khepu.”

 • Poziţia zodiacală: 25 ― 29 grade în Vărsător *(20 ― 29 Capricorn)
 • Zile: 14 ― 18 februarie *(10 ― 19 ianuarie)
 • Carte tarot: a 7-a Săbii *( a 4-a pentacle)
 • Culoarea lumânării: albastru închis
 • Plantă: pin
 • Element: aer *(pământ)
 • Planetă: Venus *(Lună)
 • Metal: cupru *(argint)
 • Rang: Marchiz
 • Cimeris este un Demon de noapte şi guvernează peste 20 Legiuni de spirite

Cimeries revarsă putere în suflet şi conferă curaj. Te face victorios în luptă, învaţă literatura şi găseşte orice este pierdut. Învaţă gramatica, logica şi retorica, şi este protectorul soldaţilor şi a personalului militar. De asemenea descoperă comori ascunse.

Are un frumos păr blond, lung până la umeri şi este foarte bine făcut. Este un Zeu foarte frumos, cu aripi foarte largi, acoperite cu aur. Este acoperit cu luciu de aur.
SIGILIU

 
DAGON
Dagon mai este cunoscut şi ca Demonul Goetic „ZAGAN.”

Dagon a fost un Zeu al Filistenilor. Este foarte mare, precum Anubis. Este construit precum un culturist. Are părul blond şi drept, o gură mică cu buze subţiri şi nişte ochi pătrunzători, de un albastru deschis. Este un Zeu al agriculturii, fermierilor şi a fertilităţii. Era cunoscut pentru apariţiile sale cu un corn care ieşea din frunte, simbolic unui falus. Dagon este păzitorul fermierilor şi a agricultorilor. „Shwedagon Pagoda” (imaginea de mai sus) care înseamnă „Marele Dagon,” vorbește de la sine. ― Înalta Preoteasă Maxine
SIGILIU

 
HORUS
**Horus mai este cunoscut şi ca Demonul Goetic „PURSON.”

Este foarte deschis la culoare. Seamănă cu Amon Ra, doar că are trasaturi mai fine. Este mai mereu însoţit de patru alţi Demoni. Horus este foarte respectat printre Demoni, având un rang foarte înalt. Cu o înfăţişare foarte tânără, Horus poate lumina întreaga încăpere cu energia sa, atunci când apare. – ÎP Maxine
SIGILIU

 

LILITH (click aici)

 

MAMMON

 • Rang: Trezorier al Iadului

„Mammon” nu este numele real al acestui Demon. „Mammon” este doar un cuvânt evreiesc pentru „bani” şi nimic mai mult. Cum a ajuns acest nume să fie atribuit unui Demon? Simplu: prin interpretare eronată şi ignoranţă. În lucrările noastre cu Demonii, am descoperit că Zeul grec Zeus răspunde numelui de „Mammon.”

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine:
Zeus are părul ondulat şi de culoarea platinei, ochi albaştrii deschis, poartă o coroană de dafin, o togă albă şi este bine făcut.

 
MASTEMA
Mastema este o Zeiţă importantă din Egiptul Antic. Domneşte peste magia neagră şi vrăjitorie, fiind o expertă în acestea. ― ÎP Maxine

 
MORAX
**Morax mai este cunoscută şi sub numele de: Foraii, Forfax, Marax, fiind Zeiţa egipteană „Maat.”

 • Poziţia zodiacală: 10 ― 14 grade în Rac *(20 ― 29 Balanţă)
 • Zile: 2 ― 7 iulie *(13 ― 22 octombrie)
 • Carte tarot: a 3-a Cupe *(a 4-a Săbii)
 • Planete: Marte/Pluto
 • Metale: fier/plutoniu
 • Element: apă *(aer)
 • Culoarea lumânării: roşu
 • Strămoş
 • Rang: Conte/Preşedinte
 • Marax este o Demoniţă de zi şi guvernează peste 30 Legiuni de spirite

Morax învaţă astrologia, astronomia, ştiinţele liberale şi utilizarea pietrelor şi a ierburilor în magie. Ea de asemenea oferă familiali. Este Zeiţa ordinii, adevărului şi a justiţiei.

Este foarte respectată printre ceilalți Demoni. Are parul negru cu breton, pielea de culoare măsliniu deschis, iar părul în stil egiptean. Aripile îi sunt largi şi albe, iar ea este foarte înaltă. ― ÎP Maxine
SIGILIU

 
MULCIBER

 • Rang: Conte, Comandantul de Gardă al oraşului Pandemoniu

Mulciber se află în ordinul secund al lui Belzebut. Este arhitect şi inginer al oraşului cunoscut ca Pandemoniu. Este foarte inteligent şi un expert în arta războiului şi a strategiei. El a proiectat şi construit Palatul cel Mare al lui Satan.

 
NEPHTHYS
**Nephthys este Demoniţa Goetică „Bathin,” fiind cunoscută şi sub numele „Nebthet.”

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine:
Nephthys este soţia lui Set. Precum Thoth şi Seshat, apar adesea împreună. Atunci când apare doar Nephthys, este însoţită de Demoni Păzitori. Este bine făcută, are părul lung, blond şi ondulat. Nephthys este foarte prietenoasă şi vorbăreaţă. Este iscusită în magie şi Cuvinte Puternice (mantre) şi este o Zeiţă a vindecării. Ea este de asemenea o Zeiţă a morţii şi, precum soţul ei Set, a Întunericului.
SIGILIU 1
SIGILIU 2

 
NERGAL aka HADES aka PLUTO
Nergal este unul din cei 7 fii ai lui Satan şi domneşte peste Lumea de Dincolo/Infern. Soţia acestuia este Erishkegal. Are putere asupra morţilor.

 
NEBIROS
**Nebiros mai este cunoscut şi ca Demonul Goetic „Neberius aka Cerberus.”

 • Rang: Mareşal şi Inspector General

Are puterea de a pune răutate în oricine. Învaţă proprietăţile mineralelor, metalelor, plantelor şi a animalelor. Posedă arta predicţiei şi este un adept al necromanţiei.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine:
Nebiros are o aură verzuie. Culoarea lui este verde intens.
SIGILIU

 
OSIRIS
**Osiris mai este cunoscut şi ca Demonul Goetic „Orias, Oriax.”

Osiris este Zeu al lumii de dincolo, al morţii şi al învierii. Conferă stabilitate, tărie şi putere reînnoită după moarte.

Osiris are o voce profundă şi apare chel, cu un tatuaj pe frunte.
SIGILIU

 
RAUM
**Raum este Zeul egiptean „Khnum.”

 • Poziţia zodiacală 15 ― 19 grade în Balanţă *(1 – 10 grade în Taur)
 • Zile: 8 ― 12 octombrie *(21 ― 30 aprilie)
 • Carte tarot: a 3-a Săbii *(a 5-a Pentagrame)
 • Planetă: Saturn *(Marte)
 • Metal: oţel *(fier)
 • Element: aer *(pământ)
 • Plantă: scaiete
 • Culoarea lumânării: negru
 • Rang: Conte
 • Raum este un Demon de noapte şi guvernează peste 30 Legiuni de spirite

Raum stârneşte dragostea şi împacă duşmanii. Poate distruge reputaţia cuiva, oraşe şi/sau proprietăţi. Fură bani şi îi aduce magului. El este Zeul Egiptean „Khnum,” de asemenea cunoscut ca Khnemu, Khnoumis, Chnemu, Chnum.

Este Zeul cu cap de berbec din picturile găsite în templele şi piramidele din Egiptul Antic. Apare strălucind într-o lumină albă şi poartă o mască cu capul unui berbec. Aripile îi sunt în dungi alb şi negru, precum o zebră. Poartă haine în stilul Egiptului Antic. Numele lui este o anagramă a lui „Ram” (RAuM). Raum este foarte generos. Conferă telepatia şi abilitatea de a comunica cu animalele. Este un Zeu foarte prietenos.
SIGILIU

 
SCIRLIN
Scirlin este unul dintre mesagerii Iadului şi poate asista în evocarea altor Demoni. El reprezintă autoritatea lui Lucifer/Satan.

 
SEKHET
**Sekhet mai este cunoscută şi sub numele de Sekhmet, Sechmet, Sekhait, Sekhautet, Sekhem şi Sekhmis.

Sekhet este o Zeiţă Leu, fiind cunoscută pentru puterea ei. Este o războinică şi o Zeiţă onorată a războiului şi a luptei.

Are o pereche de aripi negre cu dungi roşii, pielea foarte închisă la culoare şi părul blond, cu bucle. Are o voce profundă şi puternică.

 
SESHAT
**Seshat mai este cunoscuta şi ca „Sefkhet-Aabut” şi „Sesheta.”

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Seshat:
Seshat este foarte deschisă la culoare, cu părul de un blond deschis şi creţ. Este extrem de frumoasă. Este soţia lui Thoth şi îl însoţeşte şi asistă pe acesta în multe proiecte. Este Zeiţa Egipteană a intelectului şi scrisului, la fel ca şi soţul ei. Este Zeiţa literaturii şi a bibliotecilor, domnind peste toate bibliotecile antice din Egipt. În unele situaţii ea îi ia locul soţului ei, atunci când acesta este ocupat. Aceia dintre noi care au lucrat cu Thoth şi Seshat, i-au văzut adeseori împreună. Adeseori însă, Seshat vine în locul soţului ei, care este mereu extrem de ocupat. Thoth este cel mai ocupat dintre toţi Demonii.

 
SET
**De asemenea cunoscut ca Demonul Goetic „Sitri,” Seth, Sethi, Sit, Sutech. Set este Domnul Întunericului, în Egiptul Antic. El este unul dintre cei 7 fii ai lui Satan.

Experienţa personală a Înaltei Preotese Maxine cu Set:
Este de culoare închisă cu părul negru. Când am întreţinut lucrări energetice cu el, la început avea aripile de un maro închis. După ce a fost eliberat, i s-au schimbat într-o frumoasă pereche de aripi moi, cu pene şi de culoare neagră, precum aripile unui corb. Poartă o robă de satin, lungă şi neagră. Este foarte amabil, cu o voce caldă, iar după ce a plecat, am rămas cu un puternic sentiment de pace. Are o energie frumoasă. Set cu siguranţă reprezintă întunericul. Soţia lui este Zeiţa Nephthys. Uneori pot apărea împreună.
SIGILIU

 
SORATH
Sorath este un Zeu al Soarelui. Se spune că el a fost Demonul personal, protector şi sfătuitor al lui Adolf Hitler.

Sorath domneşte peste curentul de energie care are de-a face cu „id,” psihicul uman, stări alterate ale conştiinţei, forme-mentale, elementali, halucinogeni, „inexplicabilul, neprevăzutul şi necunoscutul” şi peste „miracole.” Sorath este „Cel ce închide,” în timp ce Azazel este „Cel ce deschide.” Marele Zeu Sorath nu primește pe oricine, deoarece el este întruchiparea Mereu Aprinsului Soare Negru. Numărul lui este şapte; domneşte peste al 13-lea semn al Zodiacului; timpul lui este atunci când Luna este vidă. El domneşte dinspre Nord. Mintea este foarte complicată, în special acea parte pe care noi, magicienii, o folosim. Partea Divină a minţii poate face absolut orice. Satan are încredere doar în ai Lui şi în nimeni altcineva, atunci când vine vorba de această putere. Ea nu va fii activată în oricine; iar dacă va fi, se va activa în aşa fel încât va fii o lecţie înfricoşătoare pentru oricine încearcă să folosească această putere, atâta timp cât este pe dinafară (nededicat). Sorath prezidează peste fluxul energetic din „inconştient” şi este Zeu peste energia emisă de fiecare soare din Univers. Apoi, el mai domneşte şi peste centrul magnetic şi factorul vieţii pentru toţi. Sorath a spus că toţi sorii din Univers ne afectează, nu numai Soarele nostru. În cele din urmă, miracolele nu sunt cauzate de Zei. Zeii se află mai presus de ele. Cuvântul însuşi depăşeşte nevoia sau înţelegerea a ceea ce este un miracol. Miracolele vin de la noi. Ceea ce pentru unul reprezintă un miracol, pentru altul poate fi un blestem; ceea ce este pierdut de cineva, poate fi găsit de altcineva, spre exemplu. ― Înaltul Preot Salem Burke

Sorath este din Rasa Nordică a Zeilor. Este înalt şi cu parul lung de un blond deschis. ― ÎP Maxine

 
THOTH aka Hermes (Greci), Mercury (Romani), Tehuti, Ningishzidda, Quetzalcoatl (America Centrală).

 • Semnul zodiacal: Gemeni ― Rac
 • Carte tarot: a 3-a Baghete
 • Planete: Mercur, Luna
 • Culoarea lumânării: argintiu, roşu
 • Metal: mercur
 • Element: aer
 • Rang: Arhivar al script-urilor şi a documentelor legale în Iad; Marea Cancelarie

*Informațiile cu asterisc mi-au fost dictate în mod personal de Thoth.

Thoth este un Demon important şi cu rang înalt. Este unul dintre cei şapte fii ai lui Satan. Este marele jongler. Thoth este cel mai strălucit şi intelectual dintre toţi Zeii. Este foarte plăcut, extrem de carismatic şi prietenos. Este cel mai ocupat dintre toţi Demonii şi poate fi dificil să îţi apară în urma evocării — afară de cazul în care ești important pentru acesta. Soţia lui este Seshat. Ea adesea îi ia locul când el nu poate fi prezent. Thoth este adevăratul tată al vindecării şi a medicinii. El este păzitorul doctorilor, asistentelor medicale, paramedicilor, a celor care lucrează în spitale, vindecătorilor şi a tuturor celor care profesează în medicină.

Toţi aceia care l-au văzut şi interacţionat cu Thoth, cad de acord că el este înalt, muscular, foarte bine făcut, cu păr dens, blond şi cu ochi albaştrii. Are pielea deschisă la culoare. Îşi ţine părul pieptănat pe spate, într-o panglică, precum Asmodeus; amândoi au parul până sub nivelul umerilor.