Skip to content

Content Header

Informații importante despre vindecarea satanică

Informații importante despre vindecarea satanică published on

Este indicat ca atunci când întreţii lucrări de vindecare să îţi notezi în jurnalul/cartea neagră afirmaţiile şi tehnicile pe care le foloseşti. De fapt, acest lucru este valabil pentru toate vrăjile, însă este important în special pentru vindecare.

Condiţiile cronice, cum sunt afecţiunile pe care le-ai avut de foarte multă vreme, vor dispărea după lucrările de vindecare, ÎNSĂ, în multe cazuri, datorita fluctuaţiilor în energie, unele dintre acestea se pot întoarce, însă mult mai slabe.

Tot ce trebuie să faci în astfel de situaţii, este să repeţi lucrarea şi să vizualizezi din nou lumina vindecătoare alb-aurie (ca cea a Soarelui) peste partea afectată şi să repeţi afirmaţiile. A doua oară, se necesită mult mai puţin efort, a treia oară şi mai puţin, până când problema este permanent eliminată.

Acest lucru se poate întâmpla şi dacă ai mai multe afecţiuni cronice şi te apuci să o tratezi pe a doua, înainte ca prima să fie complet vindecată. Acest lucru poate răscoli energiile din sufletul tău, astfel încât prima problemă revine, însă la un grad de intensitate mult mai scăzut. În acest caz, rezervă-ţi timp pentru prima problemă, în altă parte a zilei, şi lucrează conştiincios pe ea. Va dispărea repede.

În orice caz, NICIODATĂ nu nesocoti medicaţia care poate salva vieţi, spre exemplu inhalatorul (pentru persoanele care au astmă) sau orice altceva, deoarece există cazuri în care problema care iasă din nou la suprafaţă, poate să fie mortală dacă e nesocotită.

În mod ideal, vindecarea ar trebui repetată de mai multe ori, după care să fie consolidată în mod periodic. Cu cât afecţiunea cronică este mai veche, cu atât va necesita de mai mult timp şi, cel mai important, de PERSISTENŢĂ, pentru a fi eliminată. Problemele congenitale sunt cele mai greu de vindecat, deoarece sunt lucrurile cu care sufletul a venit pe lume, însă, încă odată: nimic nu este imposibil. Satan ne arată că aproape orice este posibil.

Din nou, la fel ca orice altceva, tăria sufletului tău va determina timpul şi efortul necesar pentru a obţine un succes de 100%. Efectuarea exerciţiilor de yoga kundalinică şi yoga hatha (fizică), sunt excelente pentru ridicarea vrilului/puterii vrăjitorești.