Skip to content

Content Header

Vindecarea satanică

Vindecarea satanică published on

*Asigură-te că accesezi şi link-ul despre vindecarea persoanelor dragi, de la sfârşitul paginii.

Acum câţiva ani, Tatăl Satan a vorbit cu mine despre vindecare. Aveam o problemă, iar el mi-a zis „Nu eşti îndeajuns de puternică.” În spatele meu era un radio vechi, foarte greu şi Satan mi-a dat un exemplu. „Încearcă să muţi acel radio, folosindu-te de o foaie de hârtie” – mi-a mai zis el. Bineînţeles, foaia s-ar fi rupt…

Pentru a putea efectua o vindecare în mod efectiv, sufletul tău trebuie să aibă putere. Acest lucru este obţinut prin meditaţie de împuternicire.

Odată ce sufletul îţi este îndeajuns de puternic, vindecarea se manifestă mult mai uşor.

Înainte de a continua, vreau să menţionez că dacă te afli în atenţia unui doctor sau dacă îţi este prescrisă medicaţie, NU AR TREBUI să încetezi să iei ORICE fel de medicaţie prescrisă, tratament medical, antibiotice, etc., până când nu ţi se dă undă verde din partea unui medic licenţiat. Noi nu suntem creştini! Antibioticele şi tratamentele medicale SALVEAZĂ VIEŢI! Eu însumi sunt foarte recunoscător tehnologiei medicale moderne. Abilitatea de a te vindeca folosindu-ţi propriile puteri este foarte avansată şi necesită experienţă. Dacă nu îţi place sfatul unui doctor, apelează la un altul, însă nu începe pur şi simplu vindecarea psihică, denigrându-ţi ţie sau celor aflaţi în grija ta, tratamentul medical prompt şi profesional. Niciodată nu înceta o reţetă medicală, până nu ţi se cere asta de către un doctor.

 

Pentru a te vindeca, trebuie să ai experienţă în magie/vrăjitorie.

  1. Asigură-te că chakrele îţi sunt corect aliniate. Acest lucru asigură că energia necesară circulă corect prin ele. De obicei bolile se manifestă mai întâi pe plan sufletesc/astral, înainte ca simptomele să apară în corpul fizic. Aproape de fiecare dată, acest lucru se datorează unei proaste circulaţii a energiei/chi-ului în organ(e) sau a unei ruperi a unui circuit energetic, în urma unui accident sau a unei leziuni.
  2. Ar trebui să îţi cureţi partea bolnavă, în acelaşi fel în care îţi cureţi aura. O astfel de curăţare ar trebui efectuată de mai multe ori pe zi, chiar înainte să aplici energia vindecătoare.
  3. Fundamentul vindecării celor mai multe boli, constă în ridicarea şi direcţionarea energiei şi trimiterea acestei energii spre organul afectat, în mod continuu, în timp ce o programezi. Atunci când SIMŢI energia devenind puternică, simplu direcționeaz-o spre organul bolnav. De-a lungul zilei, poţi continua să îţi trimiţi energia — vizualizând-o de o culoare alb-aurie intensă, luminându-ţi organul bolnav — şi să o programezi prin afirmaţie. Acest lucru se poate face uşor, ca o completare a lucrării mult mai formale de la pasul 2.
  4. Pasul 2 trebuie repetat de mai multe ori pe zi, până când vindecarea este obţinută.
  5. De asemenea, vindecarea poate fi efectuată şi prin vibrarea Runelor. Vibraţia este excepţional de puternică atât în ridicarea, cât şi în împuternicirea energiei.
  6. Trebuie să ȘTII că lucrarea de vindecare funcţionează, aşa că alungă orice îndoieli. Cu alte cuvinte, crede în abilităţile tale!
  7. Aminteşte-ţi mereu să îţi construieşti afirmaţiile la timpul prezent. „___(numele bolii)___ îmi părăseşte corpul (sau organul bolnav), în mod complet şi permanent. ____meu este vigoros, sănătos şi normal în toate felurile.”
  8. Fii deschis! Adesea o astfel de lucrare te poate îndruma spre o anumită alimentaţie sau spre anumite lucruri care îţi sunt de ajutor în problemele de sănătate. Acest lucru se poate manifesta în diferite feluri.

 

Pentru a vindeca pe cineva drag, direcţionează energie alb-aurie precum Soarele în el/ea şi programeaz-o.

Fundamentul şi obiectivul satanismului spiritual este cunoștința şi aplicarea acestei cunoștințe, prin propriile puteri. Cu ceva timp în urmă, am avut o problemă cu un animal de companie care dintr-o dată a devenit foarte bolnav. La momentul respectiv nu aveam bani pentru un veterinar. Satan a venit la mine. A stat în spatele meu, şi-a pus mâinile pe umerii mei şi mi-a zis: „inspiră” energie în el. Am vizualizat energia ca pe o lumină alb-aurie, aprinzându-mi animalul de companie într-o strălucire la fel de intensă precum Soarele, în timp ce afirmam „_____este sănătos, în siguranţă şi protejat în toate felurile.”

Am făcut acest lucru de 20 de ori. Tatăl Satan mi-a zis „NU. Fă acest lucru de 200 de ori.” El mi-a mai zis că este nevoie de operaţie şi că el îmi va face rost de banii necesari. Începusem să plâng. El mi-a zis „Nu plânge, deoarece aceasta este o lipsă de încredere.”

Energia pe care am pus-o în animalul meu de companie l-a stabilizat. Am repetat lucrarea şi după foarte puţină vreme am primit banii pentru operaţie — care a fost una foarte scumpă. A fost operat, iar acum este foarte bine din nou.