Skip to content

Content Header

Păstrează-te sănătos și protejat

Păstrează-te sănătos și protejat published on

Dată fiind posibilitatea pandemiilor, vechea zicală zice: „O uncie de prevenție are prețul unui livre de remediu”. În mod just, acesta vorbește și pentru vrăjitorie. Este mult mai ușor să previi o problemă decât să scapi de ea după ce aceasta a prins rădăcini în viața ta.

Ceea ce urmează este o lucrare pentru a te proteja în aceste vremuri în care virusuri mortale colindă lumea. Bolile pot fi văzute și simțite în aură, adeseori cu câteva zile înainte ca acestea să se manifeste în trup. Aura începe să primească o culoare gri. Aceia dintre noi care își pot vedea propria aură precum și aura celorlalți, cunosc prea bine acest lucru. Aura și sufletul poate fi programat să ne protejeze trupul de orice fel de boală. Această lucrare ar trebui să fie imperativă, dată fiind amenințarea virusurilor mortale care se împrăștie la ora actuală.

Următoarea lucrare poate fi întreținută și pentru cei dragi. În cazul copiilor și/sau a celor de care îți pasă, doar vizualizează lumina și rostește afirmațiile care îi conțin numele.

Această lucrare ar trebui să fie începută în timp ce Luna e în creștere (de la lună nouă spre lună plină). Zilele în care ar trebui să începi aceasta sunt:

 • duminica (Soarele reprezintă vitalitatea) în timpul orelor Soarelui, a lui Mercur, Venus sau Jupiter.
 • miercurea (Mercur este planeta vindecării) în timpul orelor lui Mercur, Venus, Jupiter sau a Soarelui.
 • joia (Jupiter este planeta benefică) în timpul orelor lui Jupiter, Venus, a Soarelui sau a lui Mercur.
 • vinerea (Venus este o altă planetă benefică, după Jupiter) în timpul orelor lui Venus, a Soarelui, lui Mercur sau Jupiter.

Lucrarea ar trebui întreținută zilnic în timpul orelor lui Mercur, Jupiter, Venus sau a Soarelui. Pentru a obține aceste ore, te rog să dai click aici și să descarci și să instalezi acest software gratuit, în cazul în care nu îl ai deja. Sincronizarea cu planetele este ceea ce de multe ori împuternicește sau anulează efectivitatea unei lucrări. Eu întotdeauna scot la imprimantă orele planetare pe o întreagă lună și le prind cu capse, putându-le astfel accesa ușor, oricând și oriunde.

Ar trebui să efectuezi această lucrare în fiecare zi, timp de 40 de zile consecutive, fără a omite nicio zi. Dacă omiți să faci acest lucru într-o zi (din setul de 40 de zile), a doua zi fă lucrarea de două ori, însă încearcă pe cât posibil să nu sari peste nicio zi.

 1. Relaxează-te și simte-ți aura. Pentru începători, doar concentrați-vă pe aură. Pentru aceia dintre noi care își pot manipula aura, expandați-vă aura un pic, simte-o și vizualizează-o strălucind de o lumină strălucitoare alb-aurie.
 2. În timpul vizualizării, afirmă:
  „Sunt întotdeauna și în toate felurile extrem de puternic și sănătos. Sistemul meu imunitar este întotdeauna și în toate felurile extrem de puternic și sănătos în fiecare zi. Sunt întotdeauna și în toate felurile protejat de orice fel de boli, afecțiuni și virusuri.”

  Afirmația de mai sus este o sugestie, însă simte-te liber să o modifici după cum dorești, însă asigură-te că acoperi fiecare aspect și că afirmațiile tale sunt mereu la timpul prezent.

 3. Afirmă acest lucru de 10 – 20 de ori. Asigură-te că ești concentrat și focalizat.

Pentru a-i proteja pe cei dragi:

Vizualizează cum lumina strălucitoare îl/o înconjoară și afirmă:
„__(numele celui drag)__ este întotdeauna și în toate felurile extrem de puternic și sănătos. Sistemul imunitar al lui __(numele celui drag)__ este întotdeauna și în toate felurile extrem de puternic și sănătos. __(numele celui drag)__ este întotdeauna și în toate felurile protejat de orice boală, afecțiune sau virus.”

Fă la fel, timp de 40 de zile consecutive. Și da, poți lucra atât pe tine cât și pe cei dragi, însă nu în același timp, ci unul după altul. Fă o pauză de cel puțin 30 de minute între lucrări, pentru a nu-ți dilua energiile.