Skip to content

Content Header

Invocarea elementului aer

Invocarea elementului aer published on

Liniștește-te și intră într-o transă ușoară spre medie. Vizualizează-te în aer. Simte această senzație de lumină și inhalează elementul aerului. Este important să te imaginezi devenind din ce în ce mai ușor și vaporos/aeros. Imaginează-ți că corpul tău devine pe atât de ușor precum aerul, până când nu îți mai poți simți corpul.

Fă asta în șapte inhalări ȘI NUMAI ÎN ȘAPTE INHALĂRI! NU FĂ MAI MULTE! ÎN SCHIMB, POȚI OPTA PENTRU UN NUMĂR DE 2-3, ÎNSĂ NU MAI MULT DE ȘAPTE INHALĂRI.

Ai două opțiuni pentru acest exercițiu:

  1. Poți expira elementul aerului înapoi în eter după fiecare inhalare; poți chiar să „mai dai din el afară” după ce ai terminat cu cele șapte inhalări (sau câte ai ales să faci). Aceasta este cea mai precaută metodă.

    SAU

  2. Poți alege să reții întreaga cantitate inhalată. Prin reținerea elementului vei progresa mai repede, vei înțelege senzația dată de fiecare element și modul în care te afectează fiecare dintre ele. De asemenea, adoptând această metodă, abilitatea de a mânui fiecare element  îți este sporită — însă ține minte: acesta nu este pentru oricine. Este mai bine să iei lucrurile încet și să fii precaut. Amintește-ți să îți folosești întotdeauna simțurile comune.

După aproximativ 12-24 de ore, liniștește-te și meditează timp de câteva minute pe ceea ce simți după ce ai invocat aerul.

Elementul aerului este folosit în ritualuri pentru a stârni haos. Aerul îți poate stimula sistemul nervos peste limită la început, până te obișnuiești cu el, așa că este important să o iei ușurel. Invocarea aerului mai este folosită și în levitație.