Skip to content

Content Header

Invocarea elementului apă

Invocarea elementului apă published on

Pentru invocarea apei, intră într-o transă ușoară spre medie și vizualizează-te complet sub apă, într-o piscină sau un lac. Apa ar trebui să fie liniștită și necurgătoare. Relaxează-te! Inhalează elementul apei prin toate părțile corpului tău: partea din față, spate, creștetul capului și tălpile picioarelor. Imaginează-te devenind rece ca gheața. Fă asta în șapte inhalări ȘI NUMAI ÎN ȘAPTE INHALĂRI! NU FĂ MAI MULTE! ÎN SCHIMB POȚI OPTA PENTRU UN NUMĂR DE 2-3, ÎNSĂ NU MAI MULT DE ȘAPTE INHALĂRI.

Ai două opțiuni pentru acest exercițiu:

  1. Poți expira elementul apei înapoi în eter după fiecare inhalare; poți chiar să „mai dai din el afară” după ce ai terminat cu cele șapte inhalări (sau câte ai ales să faci). Aceasta este cea mai precaută metodă.

    SAU

  2. Poți alege să reții întreaga cantitate inhalată. Prin reținerea elementului vei progresa mai repede, vei înțelege senzația dată de fiecare element și modul în care te afectează fiecare dintre ele. De asemenea, adoptând această metodă, abilitatea de a mânui fiecare element  îți este sporită — însă ține minte: acesta nu este pentru oricine. Este mai bine să iei lucrurile încet și să fii precaut. Amintește-ți să îți folosești întotdeauna simțurile comune.

După aproximativ 12-24 de ore, liniștește-te și meditează timp de câteva minute pe ceea ce simți după ce ai invocat apa.

Pe măsură ce avansezi, vei putea simți răceala apei mai mult și mai mult. Ar trebui să te simți precum un bloc de gheață. Adepții sunt capabili să își tină corpurile reci ca gheața chiar și în cele mai dogoritoare zile de vară. Elementul apei poate genera depresie, așa că, este important să fi precaut și să o iei ușurel. Apa este folosită în ritualurile de atracție.