Skip to content

Content Header

Magnum Opus

Satan mi-a spus că îmi va da formula Magnum Opusului. Magnum Opus este cea mai înaltă lucrare în satanism și mesajul din orice disciplină ocultă legitimă și din alegoriile și legendele cu Zei. Magnum Opus înseamnă perfecțiune și imortalitate fizică și spirituală.

Se spune că efectele Magnum Opusului au puterea de a inversa procesul de îmbătrânire — părul gri își recapătă culoarea naturală, dinții pierduți cresc înapoi, bolile sunt vindecate și este restaurată sănătatea perfectă.

Recomand cu tărie ca orișicine începe această lucrare să fie în totalitate trecut de pubertate.

Această secțiune este în construcție. Satan și Azazel lucrează cu mine acum pe această temă și mai multe informații vor fi postate în curând. Voi ține pe toată lumea la curent atunci când voi posta noi articole.

Demonii care sunt specializați în „lucrările cu metale” — toate acestea sunt în mod spiritual: metalele sunt chakrele. Mulți Demoni sunt specializați în oferirea de sprijin, ghidaj și ajutor atunci când vine vorba de Magnum Opus. Este de mare ajutor să ai un Demon/Demoniță care să lucreze cu tine.

În mod evident, Magnum Opus este foarte avansat și orișicine începe această lucrare ar trebui să fie complet familiarizat atât cu cunoștința cât și cu experiența directă în ale meditației de împuternicire.

Această lucrare este un proces care va lua timp. Meditațiile date sunt extrem de puternice și nu sunt nicidecum pentru începători sau neexperimentați. S-a mai spus că în zilele din urmă mulți vor afla adevărul dar va fi prea târziu — în sensul că creștinismul și cohortele acestuia nu sunt decât o farsă vicioasă și o minciună — însă va fi prea târziu pentru aceia care se vor deștepta la sfârșit. Această lucrare necesită timp.

Există anumite meditații preliminare pe care inițiatul trebuie să le întrețină, pentru a pregăti sufletul pentru lucrările mai avansate, care se vor construi peste acestea. Aceste meditații sunt date mai jos.

După cercetări în profunzime, Satan le dă copiilor lui darul imortalității. Satan este aducătorul și dătătorul de cunoștințe, împreună cu mulți Demoni care ne sunt prieteni. Satan este unul și singurul Zeu Creator al omenirii. Tot ceea ce creștinii știu să facă este să pălăvrăgească despre perfecțiune, imortalitate, viață veșnică, etc. Tot ce ține de creștinism este fals.

Satan ne arată calea și adevărul.

HAIL SATAN!!!!

 

Îmi încredințez afacerile în mâinile celor pe care i-am încercat și care sunt în acord cu dorințele Mele. — Satan