Skip to content

Content Header

Pasul al doilea

Pasul al doilea published on

Pentru aceia dintre voi care au început lucrările preliminare pentru Magnum Opus (circularea bilei cu Chi-ul condensat), următorul pas este foarte important:

Trebuie să vă localizați glanda pineală. Aceasta este situată în mijlocul capului, puțin în jos și spre dreapta. Aceia dintre voi care lucrează la MO ar trebui să înceapă să mediteze pe glanda pineală. O modalitate excelentă prin care poți face asta, este să inspiri energie în glandă și să o extinzi atunci când expiri – cum ai face în cazul aurei.

Glanda pineală este locul în care este secretat o mare parte a elixirului vieții și anume ”ambrozia”. Vei cunoaște când ai localizat-o și activat-o, întrucât ambrozia este fericire și plăcere dincolo de cuvinte. Fără îndoială o vei remarca. Nu întreține aceste meditații dacă ești presat de timp, deoarece plăcerea poate fi atât de extremă încât este aproape imposibil să te ridici.

Sunt mult mai multe de spus aici, însă cele de mai sus reprezintă un pas major. Voi scrie mai multe despre asta, întrucât mai e un pas pe care trebuie lucrat și care trebuie masterizat. Pentru moment, toți aceia care urmează această lucrare ar trebui să mediteze pe glanda pineală în fiecare zi. Acest lucru este important. Ambrozia din glanda pineală este partea feminină a elixirului.

Aici sunt câteva exerciții pe care le poți adapta pentru a lucra pe glanda pineală:

  • Respirație în al 3-lea ochi și glanda pineală
  • Un alt exercițiu foarte efectiv este întreținerea respirației prin alternarea nărilor (vezi tehnica nr. 3), unde îți ții respirația după ce ai inspirat. Pentru a adapta această tehnică, doar inspiră în glanda pineală și expandeaz-o atunci când expiri. Respirația te urmează orișiunde îți focalizezi atenția.
  • Meditație vid pe glanda pineală: doar concentrează-te pe glanda pineală. Centrează-te în aceasta, simte-o, iar dacă secretă elixirul, meditează pe energia plăcută a acestuia. Această tehnică este și ea foarte efectivă.
  • Meditație pe glanda pineală
  • Meditație de la Satan – în cazul acestei meditații, respiră energia direct în glanda pineală (și nu în chakra a 6-a, cum este meditația standard).