Skip to content

Content Header

Pasul al treilea

Pasul al treilea published on

Următorul pas este activarea și alimentarea chakrei sacrumului, care produce aspectul masculin al elixirului. Atunci când funcţionează la randament maxim, această chakră transformă forța vitală/vitalitatea în aspectul masculin al elixirului vieții. Acest lucru se realizează prin încălzirea constantă de la chakra bazală.

Apoi printr-un proces special, cele două elixire sunt combinate — după ce acestea au fost curățate în mod adecvat, printr-o tehnică pe care o voi adăuga în curând. Rezultatul este inversarea procesului de îmbătrânire, toate bolile sunt vindecate și se atinge imortalitatea și perfecțiunea fizică și spirituală, asemenea Zeilor.

Această meditație NU este plăcută! Satan mi-a spus „Există fanatici care duc acest lucru la extrem.” Prin asta El se referea la abstinență și celibatar, despre care a confirmat că sunt FOARTE NESĂNĂTOASE.

Este important să ai orgasme complete în cadrul acestei meditații, ÎNSĂ — ACESTEA TREBUIE SĂ FIE LA CEL PUȚIN CÂTEVA ORE DISTANȚĂ DUPĂ ACEASTĂ MEDITAȚIE. Cu alte cuvinte, nu le întreține una după cealaltă. Așteaptă până la actul sexual/orgasmic cel puțin câteva ore de la momentul în care ai întreținut această meditație. Un orgasm complet este pe cât se poate de important și are și alte beneficii.

Aici este meditația:

Stimulează-te până la orgasm SAU (în cazul bărbaților) dacă te trezești dimineața cu o erecție, inspiră excitarea în chakra sexuală/sacrumului, până când aceasta dispare complet — până când îți trece erecția în totalitate. În cazul femeilor, fă acest lucru până nu mai simți nici un fel de excitare sexuală. Acest lucru poate necesita câteva respirații sau mai mult. Acest lucru este cel mai efectiv când este făcut în orele de dimineață (înainte de amiază).

Ceea ce această meditație face, este să activeze și să încarce chakra sacrumului, să condenseze și să înmagazineze forța vitală care este esențială în lucrare. Dacă meditația este întreținută în mod corect, vei începe să experimentezi o senzație de căldură/fierbințeală în a doua chakră. Acesta este „focul din adâncuri.” Excitarea este forța ta vitală și este excepțional de puternică. Această forță vitală/vitalitate ajunge să fie condensată și înmagazinată în chakra sexuală și nu mai este disipată prin ejaculare/orgasm. Căldura o transformă și în cele din urmă se transformă într-un elixir, asemenea ambroziei din glanda pineală.

Pentru aceia care au un apetit sexual mai scăzut, folosirea unui vibrator poate fi de ajutor în a te stimula sexual.

Partenerii pot de asemenea lucra împreună în preludiu și când sunteți aproape de orgasm, respirați energia înapoi în chakra sacrumului.