Skip to content

Content Header

Pasul întâi

Pasul întâi published on

Pasul întâi și pasul al doilea ar trebui făcuți împreună. Este imperativ să îți localizezi și să îți activezi glanda pineală, întrucât aceasta secretă aspectul feminin al elixirului vieții.

  1. Curăță-ți aura și chakrele în mod temeinic.
  2. Întreține oricare dintre exercițiile de respirație, la alegere; acestea îți vor stimula puterea vrăjitorească.
  3. Odată ce începi să îți simți puterea vrăjitorească, condenseaz-o într-o sferă de lumină și circul-o în felul următor: du-o în extensia din față a chakrei sacrumului (a 2-a), apoi la perineu, în chakra bazală, în extensia din spate a chakrei sacrumului și de aici urc-o prin toate extensiile din spate, până la chakra coroanei. De acolo, du-o în chakra a 6-a (situată în spatele celui de-al 3-lea ochi) și de acolo puțin mai jos în glanda pineală. De acolo du-o în cel de-al treilea ochi și de acolo în extensia din față a chakrei gâtului și de aici coboar-o prin toate extensiile din față și înapoi în chakra sacrumului. Pentru Magnum Opus, energia trebuie întoarsă și înmagazinată în chakra sacrumului.

Cele de mai sus constituie un circuit.

Pentru a întreține această meditație în mod corect, ar trebui să fii determinat și în același timp relaxat, atunci când direcționezi puterea vrăjitorească condensată prin fiecare chakră. Ar trebui să experimentezi o senzație de presiune (cea mai comună) sau că energia este exact în chakră. De cele mai multe ori, acesta începe ca un proces lent. Trebuie să *simți* energia – acest lucru este foarte important. Fă-ți timp pentru această meditație.