Skip to content

Content Header

Meditaţia pe centrii de clarviziune

Meditaţia pe centrii de clarviziune published on

 

Meditation_Points_Eyes2Meditația pe ochii tăi psihici îți va împuternici viziunea astrală. Este ușor. Nu trebuie decât să-ți închizi ochii și să-ți „privește-ți” al 3-lea ochi în mijlocul frunții. Este important să te relaxezi și să nu îți încordezi mușchii ochilor, chiar dacă ochii îți sunt închiși. La început, de obicei nu vezi decât întuneric (depinzând de cât de activ îți este cel de-al 3-lea ochi) iar apoi un amalgam de culori și forme ce se învârt prin aria vizuală.

Ca și atunci când încerci să citești într-un glob de cristal sau în oglindă, culorile și formele se vor transforma în imagini, atunci când meditația este făcută îndeajuns de mult și regulat. Nu uita să îți menții concentrarea, însă rămâi relaxat.

După ce meditezi pe cel de-al 3-lea ochi, vizualizează-l iluminându-se și strălucind ca soarele și direcționează această energie spre fiecare dintre cei 6 ochi psihici, începând cu primul, al doilea, revenind la al 3-lea, apoi în sus spre chakrele 4, 5, și 6 ale ochilor psihici. După aceea poți circula energia în sus și în jos ca pe un flux de energie briliantă.

Altă tehnică, care este oarecum avansată, este să întreții respirația chakrală prin fiecare dintre centrii clarviziunii. Atrage energie fie într-un centru specific, fie în toți 6 odată și simultan. Cu fiecare inhalare, vizualizează fiecare centru luminându-se și după fiecare expirare, extinde fiecare centru, ca o stea briliantă.

Dacă lucrezi pe toți cei 6 în același timp, este important să îi vizualizezi pe toți în același timp.

*Modelul: „Filistine Anthropoid Coffins”.