Skip to content

Content Header

Sfâșierea de energie

Sfâșierea de energie published on

Magia neagră ține în totalitate de manipularea și direcționarea energiei. Tăria minții și a aurei îți determină tipul și cantitatea de energie pe care o poți direcționa și mânui, în siguranță, în timp ce rezultatele dorite sunt manifestate. Lucrările eșuează atunci când mintea și aura îți sunt slabe.

Sfâșierea de energie presupune extragerea forței vitale a altei persoane. Ar trebui să ai deja o aură foarte puternică care să poate smulge energie după plac, și pe care să fii capabil să o transformi în beneficii personale. Există două metode prin care poți face acest lucru.

  • distrugerea aurei victimei
  • agățarea unei legături energetice prin care secătuiești victima de energie.

Acest lucru o pregătește pe victimă pentru a fi mult mai vulnerabilă în fața atacurilor psihice, și o deschide larg în fața inputului de energie distructivă venită de la vrăjitor.

  1. Ar trebui să ai o fotografie sau o imagine cu victima. Aceasta ajută la vizualizarea acesteia cu claritate. Acest pas este foarte important în această operațiune.
  2. Intră în transă.
  3. Mai întâi vizualizează-te sorbind și dezintegrând aura victimei. În fapt, te poți vizualiza mâncând și ingerându-i aura, până când aceasta dispare în totalitate sau absoarbe-o în chakra sexuală. În mod normal, absoarbe energia cu chakrele feminine, întrucât acestea atrag. Chakrele masculine proiectează energia. Însă în cazul de față, este mai bine să absorbi acest fel de energie în chakrele tale inferioare.
  4. Când aura îi este dezintegrată și ingerată, vizualizează-te sorbind toate energiile interne. Victima ar trebui să se schimbe de la o culoare albă, la una gri și în cele din urmă în negru, lucru care indică faptul că forța vitală a fost stoarsă în totalitate.

Curăță-ți aura și chakrele în mod temeinic după fiecare sesiune, pentru a curăța și transforma energia absorbită în rezervă/beneficiu personal.

Cei patru pași de mai sus ar trebui repetați în mod frecvent, de la cel puțin 3-4 ori pe săptămână, până la mai mult de o dată pe zi. În final, acest lucru va da roade.

După ce lucrarea de față și-a făcut treaba, secătuind victima de energie, ar trebui să continui cu lucrări de magie neagră. Înainte de fiecare operațiune de magie neagră, aura victimei ar trebui pregătită cu energie neagră, astfel încât să absoarbă întreaga energie distructivă proiectată de tine. Vizualizeaz-o pur și simplu cu o aură neagră, după care începe lucrarea.

Nu uita să îți cureți aura și chakrele în mod temeinic.

Ce am scris mai sus este magie neagră elementară. Poate fi realizată de cei mai mulți oameni cu un fundament bazic în manipularea energiei și meditația de împuternicire. Tehnicile mai avansate implică lucrarea cu energia elementală și cu cea a morții. Atunci când lucrezi cu energia morții trebuie să fii adept și experimentat, deoarece aceasta poate fi periculoasă. Forța vitală a victimei este înlocuită cu energia distructivă a morții sau cea a elementelor.