Skip to content

Content Header

666 Ritualul de la Solstițiul de Vară 2014

666 Ritualul de la Solstițiul de Vară 2014 published on

Ritualul poate fi făcut oricând după miezul nopții ora locală, duminică 22 iunie.

Cuvintele de mai jos trebuie vibrate. Prin vibrarea acestor cuvinte, vom îndepărta un alt blestem biblic puternic. Cu cât mai multe persoane fac acest ritual, cu atât mai bine, întrucât puterea și tăria este întotdeauna acolo unde sunt mulți. Acest ritual este al treilea dintr-o serie de ritualuri pe care le vom face în fiecare lună și, uneori, de două ori pe lună, în armonie cu energiile planetare. Îndepărtăm armele din mâinile inamicilor (evrei). Efectele acestui ritual este puterea deplină pusă înapoi în mâinile Gentililor.

Exersează cuvintele pe atât de mult pe cât posibil, înainte de efectuarea ritualului (am atașat un fișier mp3 cu cuvintele, pe care fiecare îi poate descărca).

Duminică 22 iunie 2014

Chiar înainte de ritual, poți face Meditația Raum pentru a vă ridica puterile.
Dacă ești experiment și deja ai o meditație preferată care îți ridică puterile în mod efectiv, atunci o poți folosi pe aceea.

1. Vibrează RAUM:

  • RRRR în chakra bazei (asigură-te că limba o vibrezi pe cerul gurii)
  • AAAA în chakra sacrumului
  • UUUU în chakra plexului solar
  • MMM în chakra inimii

Apoi inspiră și continuă să vibrezi:

  • RRRR în chakra inimii (din nou, asigură-te că limba o vibrezi pe cerul gurii)
  • AAAA în chakra gâtului
  • UUUU în chakra a 6-a
  • MMM în chakra coroanei

Cele de mai sus reprezintă o rundă. Fă mai multe runde. Cel mai bine e să faci 13 runde sau un multiplu de 13 (26, 39, 54, etc.)

2. După ce ai terminat de vibrat RAUM, concentrează-te pe partea dreaptă a corpului și vibrează IIIII și, imediat mai apoi, concentrează-te pe partea stângă a corpului și vibrează OOOO (gen, dreapta-stânga, dreapta-stânga, până expiri de tot), de 40 de ori.

Spre exemplu, vibrează IIIII în partea dreaptă a corpului, apoi imediat vibrează OOOO în partea stângă a corpului. Aceasta este o rundă. Imediat mai apoi continuă cu a doua rundă și vibrează IIIII în partea dreaptă a corpului și OOOO în partea stângă. Fă 40 astfel de runde, vibrând I și O, folosind un Rozariu Satanic. Rozariul Satanic este folosit pentru a nu fi bruiat din meditație încercând să ții numărătoarea, atunci când trebuie să vibrezi o mantră de foarte multe ori. Totuși, acesta nu este obligatoriu. Dacă nu ai un Rozariu Satanic, atunci folosește orice ai la îndemână!

3. După terminarea celor de mai sus, vibrează EA. EEEE în partea din față a corpului și AAAA în partea din spate a corpului/șira spinării (gen, înainte-înapoi, înainte-înapoi, până expiri de tot)

Spre exemplu, vibrează EEEE în partea din față a corpului, apoi imediat vibrează AAAA în partea din spate a corpului. Aceasta este o rundă. Imediat mai apoi continuă cu a doua rundă și vibrează EEEE în partea din față a corpului și AAAA în partea din spate. Fă 40 astfel de runde, vibrând E și A, folosind un Rozariu Satanic.

4. După aceea, vibrează RAUM de 7 ori, concentrându-te pe aură.

Această meditație împuternicește întregul suflet. Chakra inimii este un conector și energia vibrată în aceasta din partea de jos, va fi conectată cu și transferată în chakrele superioare în a doua parte a meditației. Ține minte că această meditație este excepțional de puternică și cu siguranță o vei simți din prima.

Aceasta este o meditație puternică care poate fi folosită atât înaintea unui ritual -ceremonial, cât și înaintea unei lucrări libere/informale.

*********

RITUALUL:

1.
INVOCAREA LUI SATAN:
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
În Numele lui Satan, Conducătorul Pământului, Zeu Adevărat, Puternic şi Inefabil, care a creat omul să-I reflecte chipul şi asemănarea, invit forţele întunericului să îşi reverse puterea infernală peste mine. Deschideţi porţile Iadului şi întâmpinaţi-mă ca Frate/Soră şi prieten/ă.

Eliberează-mă, O, Tu, Mărețe Satan, de toate erorile şi amăgirile din trecut, umple-mă cu adevăr, înțelepciune şi înţelegere, ţine-mă puternic în credința și lucrarea mea pentru a te urma întotdeauna cu laudă, onoare şi glorie să-ţi fie date ţie în vecii vecilor.

2. Vibrează cuvintele de mai jos de 9 ori/runde. Adică ia fiecare cuvânt în parte și vibrează-l, de la primul la ultimul – asta reprezintă o rundă. Fă 9 astfel de runde.

MAT-OT-AM–TE • NOR-HA-A • ET-HAM
AL-VI-AEIV • MIN-IN-AT-LĂ • UUUI-HII-AEIV UUU-ET-HAM • ȘIII • UUUKH-IL-ȘAI-AEIV

3. După ce ai vibrat paragraful de mai sus de 9 ori, afirmă cu convingere de 9 ori:

Vibrează AUM
Toate obstacolele sunt îndepărtate în mod total, permanent și complet.
Satan este împuternicit pe deplin.
Satan are Putere Supremă și Invincibilă.
Puterea Supremă și Invincibilă a lui Satan este veșnică!
Vibrează AUM

(Întreg paragraful de mai sus reprezintă o rundă)

HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!!

– Sfârșitul Ritualului –

*********

Pronunție:

KH este gutural, sunetul fiind scos din fundul gâtului
R trebuie durigat; limba este vibrată pe cerul gurii

Linkuri:

Meditația RAUM .mp3

666 Ritualul de la Solstițiul de Vară .mp3

666 Ritualul de la Solstițiul de Vară .pdf

 

 – După Înalta Preoteasă Maxine Dietrich –