Skip to content

Content Header

Vindecarea prin chakra solară

Vindecarea prin chakra solară published on

Chakra solară (a 3-a) este chakra vindecării.

Pentru a vindeca folosindu-te de această chakră (metodă foarte efectivă):

  1. Întinde-te pe spate.
  2. Pentru această tehnică, chakrele palmelor și a degetelor ar trebui să-ți fie complet deschise.
    Așază-ți vârfurile degetelor peste chakra plexului solar. Inspiră foarte încet, în timp ce vizualizezi o lumină alb-aurie intens strălucitoare cum îți intră prin nări și coboară în chakra solară, iar de acolo îți intră prin vârful degetelor, în chakrele palmelor.
  3. Țineți respirația și mută-ți vârful degetelor peste partea afectată și, foarte ușor, expiră energia din palme și degete în zona bolnavă. De exemplu, pentru a vindeca o inflamație a gâtului, mută-ți vârful degetelor (timp în care vizualizezi lumina strălucitoare) peste gât și când expiri, eliberează energia vindecătoare în gât, vizualizând-o și simțind-o cum îți părăsește palmele și degetele și cum îți intră în gât, strălucind ca un soare în miniatură.
  4. După ce expiri în mod complet, ține-ți respirația pentru câteva secunde, moment în care îți așezi degetele înapoi peste chakra solară. Repetă punctele de mai sus.

Cel mai bine este să repeți exercițiul de mai sus de 10 – 20 de ori. Dacă este nevoie de o vindecare majoră, ia o pauză, după care întreține un alt set de 10 – 20 repetiții.

Am folosit tehnica de mai sus cu mult succes. Este important să detectezi o răceală, gripă, un virus, etc., în primele stadii. Făcând asta, va fi nevoie de mai puțină energie pentru o vindecare completă și îți vei putea folosi chiar energiile proprii.

Dacă ești bolnav iar utilizarea energiilor proprii e indiscutabilă, poți întreține acest exercițiu și cu energie de la Soare; energia solară este foarte puternică. Doar inspiră energia de la Soare prin nări și urmează instrucțiunile de mai sus.

Este destul de evident că acum și în viitorul foarte apropiat, vom da nas în nas cu virusuri și ciume mortale. Multe dintre acestea sunt rezistente la antibiotice și alte medicamente. În multe locuri, medicamentele — care pot salva vieți — devin din ce în ce mai greu de obținut (din cauza sărăciei) și la fel și îngrijirea medicală. Unele medicamente sunt înlocuite chiar și cu placebo (lipsite de conținut activ). Toți sataniștii dedicați ar trebui să practice meditația de împuternicire și să învețe tehnicile de vindecare satanică.

Eu personal am avut mult succes cu tehnica de mai sus, precum și cu alte tehnici despre care am scris pe acest website. Puterea de a vindeca este un dar minunat de la Satan. Orice satanist dedicat care practică meditația de împuternicire, poate face acest lucru. Lucrurile încep să fie foarte rele în lume și vor ajunge din ce în ce mai rele. Aceia dintre noi care sunt adepți și care aplică cunoștința satanică, vor supraviețui intacți.