Skip to content

Content Header

Cele mai multe lucrări nu sunt „punct ochit, punct lovit”

Cele mai multe lucrări nu sunt „punct ochit, punct lovit” published on

Din nefericire, circulă mult prea multă dezinformare despre puterea spirituală și despre felul în care poate fi obținută și folosită. Spre exemplu, atunci când „faci vrăji” – indiferent de ce fel – în 99% din cazuri nu e de ajuns o singură lucrare. Hai să spunem lucrurilor pe nume, cei mai mulți oameni nu posedă tăria spirituală necesară, adică sufletul lor nu este îndeajuns de puternic cum este cel al unui Zeu, pentru a dobândi ceva semnificativ printr-o singură lucrare. Într-adevăr sunt câțiva care au succes cu o singură lucrare; uneori energiile planetare sunt aliniate într-o poziție foarte favorabilă, însă aceasta nu este regula aici.

Alți factori, cum este spre exemplu un Covan, poate fi de un ajutor imens, atâta timp cât toți membrii au suflete puternice.

În cazul celor mai mulți oameni, lucrările trebuie repetate, în special dacă sunt unele de proporții. Cu cât sufletul îți este mai puternic, cu atât este nevoie de mai puține repetiții, însă o singură lucrare este arareori îndeajuns. Energia se construiește. Acesta este motivul pentru care sărirea peste meditații cauzează probleme majore.

Cuvântul „gravare” este folosit în exces în scrierile antice despre vrăjitorie, cum este cazul Necronomiconului 1586. La fel și cuvântul „metal.” În adevăr, acestea sunt cuvinte de cod și nu trebuie luate în mod literal. Dintotdeauna, Azazel a fost cunoscut drept „Maestru în Prelucrarea Metalelor.” Cuvântul „metal” are de-a face cu sufletul. Fiecărei chakre majore îi corespunde un metal, și anume:

  1. Chakrei bazei – oțel
  2. Chakrei sacrumului – fier
  3. Chakrei plexului solar – aur
  4. Chakrei a patra/mediane – cupru
  5. Chakrei gâtului – mercur*
  6. Chakrei a șasea – argint*
  7. Chakrei coroanei – staniu

*Notă: în lista de mai sus sunt metalele tradiționale din simbolismul chakral. Noi punem sub semnul întrebării aceste învățături și suspectăm că unele dintre acestea au fost corupte, cum e cazul chakrei a patra/mediane, care e neutră și care are o formă diferită de restul chakrelor – restul chakrelor sunt perechi a câte două, una masculină iar alta feminină (spre exemplu, chakra bazei, care este masculină, face pereche cu chakra coroanei, care este feminină). Mai suspectăm și că adevăratul „sălaș al emoțiilor” este chakra gâtului și nicidecum chakra a patra. De asemenea, credem că chakra a patra este guvernată de mercur/argint viu, iar chakra gâtului de cupru. Fii deschis și ia notițe personale cu privire la experiențele tale cu meditațiile. Experiența personală este cea mai importantă; învățăm cu adevărat prin practică, nu doar prin teorie.

Acum, a „grava” ceva în „metal,” de fapt înseamnă a înscrie ceva în suflet (la nivelul chakrelor), prin repetarea afirmațiilor, folosind lumina. Lumina poate fi alb-aurie sau orice altă culoare, întrucât sufletul este creat din lumină.

Odată nu este de ajuns. Pentru a-ți influența soarta cu adevărat, în special atunci când la mijloc se află și soarta altor oameni (cum este cazul dificultăților financiare, când toată lumea caută un loc de muncă decent), trebuie să fii puternic. Sufletul tău trebuie să fie puternic. Acest lucru se obține prin împuternicirea chakrelor, prin yoga hatha (fizică), tai chi sau alte discipline marțiale și prin exerciții de respirație. Ar trebui să-ți ridici energiile în fiecare zi și să le menții tari.

Rozariul satanic este ideal pentru orice lucrare în care se cere o cantitate semnificativă de energie. Poți rosti afirmațiile cu rozariul în orice limbă dorești. Mai vreau să adaug ceva pe scurt, pentru a nu devia prea mult de la subiect: toată comunicarea telepatică este universală, în sensul că limbile străine nu interferează deloc, deoarece comunicarea este procesată de minte și suflet; orice îți este transmis prin telepatie, ajunge la tine în limba ta nativă, afară de cazul în care o anumită limbă este internațională. Așadar, chiar dacă persoana/entitatea vorbește o limbă străină, tu o vei auzi pe limba ta. Mintea și sufletul le transmite în felul acesta. Cunosc acest lucru din experiență.

Întorcându-ne la rozariul satanic, ar trebui să repeți o afirmație scurtă, la obiect și la timpul prezent, de 108 ori. În timp ce faci asta, concentrează-te pe lumina sau culoarea care complementează lucrarea, căci acest lucru îi conferă putere. Focalizarea totală este esențială aici. Cât despre transă, vei observa că pur și simplu făcând cele de mai sus, vei intra în transă fără să-ți dai seama; vei realiza asta deoarece sunetele vor devenii deranjante, ca și atunci când ațipești.

Tăria minții tale este și ea foarte crucială atunci când lucrezi magie. Nu poți repeta afirmațiile pur și simplu, în timp ce mintea îți hoinărește pe ici pe colo. Acest lucru îți slăbește orice lucrare în mod drastic. O minte complet focalizată este precum un laser. Energia împrăștiată și difuză realizează puțin sau chiar nimic. Această abilitate vine cu timpul, cu răbdare și persistență. Nu te descuraja. Concentrarea ți se va îmbunătăți prin aplicarea constantă a minții tale în aceste lucruri. Pentru unii oameni, cum sunt cei cu emfaze puternice în Scorpion sau Mercur/Pluto, această deprindere vine de la sine. Alți oameni trebuie să lucreze din greu pentru a le dobândi, însă fiecare trebuie să înceapă undeva (aspectele planetare pe care le-am amintit mai sus și pe care unii oameni le au, vin din antrenamentul făcut în viețile anterioare).

Vor fi momente în care vei întâmpina probleme mai mari decât de obicei în focalizarea minții tale, însă indiferent de asta, termină totuși lucrarea. Lucrările însemnate ar trebui întreținute în fiecare zi, timp de 40 de zile. 40 este un număr al lui Satan, la fel ca și numărul 9 (rozariul satanic are 108 bile: 1 + 0 + 8 = 9). Aceste numere sunt foarte antice și importante, întrucât poartă o vibrație specială.

În fiecare zi, afirmațiile împreună cu vizualizarea luminii energetice și cu concentrarea minții vor face un progres considerabil în materializarea dorințelor personale. Niciodată nu te îndoi de lucrările tale, chiar dacă pentru un moment experimentezi contrariul lucrării. Pur și simplu continuă să aplici energia. Uneori va lua mai mult de-o săptămână, totul depinzând de puterea sufletului tău. Nu omite lucrarea în niciuna din cele 40 de zile, deoarece acest lucru îți poate ruina întreaga lucrare.

Spre exemplu, în construirea unei aure de protecție, aplică energie alb-aurie de jur-împrejurul tău în timp ce rostești afirmația de 108 ori, folosind un rozariu satanic timp de 40 de zile. Unele lucrări care necesită o cantitate extremă de energie, ar trebui repetate pentru încă 40 de zile. Vei constata că ești capabil să preiei controlul asupra vieții tale și a propriului tău destin, însă acest lucru cere multă muncă și dedicare pentru a se obține.