Skip to content

Content Header

Samhain/Halloween

Samhain/Halloween published on

Aceia care îi sunt apropiați lui Satan, sunt cu toții prea conștienți de faptul că acesta este sătul de toate afirmațiile și susținerile iudeo-creștine cu privire la satanism, la sărbătorile pe care le celebrăm și mai ales cu privire la CEEA CE EI AFIRMĂ CĂ SATAN ESTE.

  • SATAN NU ESTE UN MONSTRU DE HALLOWEEN
  • SATAN NU ESTE UN VAMPIR, STRIGOI SAU JEFUITOR DE MORMINTE
  • SATAN NU ARE COARNE ROȘII ȘI COADĂ
  • SATAN NU ARE NIMIC DE-A FACE CU CIMITIRELE, MOARTEA, SCHELETELE SAU GROAZA

ACESTE GUNOAIE VIN DE LA CREȘTINI. SUNT FOLOSITE PENTRU A-L BLASFEMIA, DENIGRA ȘI RIDICULIZA PE SATAN. LA FEL STAU LUCRURILE ȘI CU DEMONII SĂI.

Halloween este sărbătoarea favorită a multora dintre noi. Eu personal iubesc filmele horror, etc. Însă problema e felul în care toate acestea au fost sucite pentru a portretiza o imagine insultătoare a lui Satan și a Zeilor originali (care acum sunt etichetați ca Demoni).

Întreabă-te cum te-ai simți dacă oamenii ar ieși pe străzi purtând tot felul de măști hidoase care să facă referire la tine, la familia ta sau la cei dragi ție.

Tatăl Satan ar trebui să fie respectat în această perioadă a anului, nicidecum batjocorit de toți aceia care cred și se grozăvesc la tot ceea ce creștinismul dictează despre acesta. Cât de mult crezi că ar supraviețui cineva, dacă ar ieși pe străzi cu o mască batjocoritoare la adresa nazarineanului? Cel mai probabil, acesta ar ajunge să fie atacat de creștini. La fel s-ar întâmpla și dacă Hollywood ar produce un film care să-l prezinte pe nazarinean și cohortele sale ca monștrii scârboși.

Halloween este un timp bun pentru costume, monștrii și fantome, imagini ale morții și așa mai departe. O perioadă în care să fi creativ și indulgent. Este una dintre sărbătorile noastre principale, însă imaginile negative la adresa lui Satan trebuie să înceteze. Acesta s-a săturat de toate acestea și a informat Clerul că el nu aprobă astfel de insulte. Pentru prea multă vreme, prea mulți sataniști au urmat ideile CREȘTINE despre Satan și Demonii săi, au urmat ceea ce CREȘTINII pretind că el este și ceea ce EI afirmă despre satanism… în loc să-l vadă pe Satan pentru ceea ce el este CU ADEVĂRAT, fără toate nuanțele false și sucite răspândite de creștinism.

 

DESPRE SAMHAIN:

În mod original Halloween era cunoscut ca Samhain – un cuvânt celtic care înseamnă „sfârșitul verii.” În antichitate, religiile aveau la bază Natura, iar omenirea trăia în acord cu pământul, cu schimbările sezoniere și cu schimbările stelelor pe cer. Aceasta este esența satanismului: ceea ce este natural.

Tema sărbătorilor, a ceremoniilor și a celebrărilor era centrată pe ciclurile majore ale anului și pe cultivarea pământului. Samhain a fost un timp al recoltei și a sfârșitului de an, un timp de pregătire; depozitarea recoltei și pregătirea pentru iarna moartă. Ajunul lui 1 noiembrie a fost ajunul Anului Nou la celți. Această sărbătoare a fost un timp al culesului, un timp al sfârșiturilor și al morții, întrucât plantele începeau să moară și începea să se instaleze vremea rece. Samhain mai era și un timp în care morții erau onorați. Druizii obișnuiau să facă focuri de tabără uriașe – pe care le considerau sacre – în onoarea noului an celtic.

Mulți au crezut că a existat un zeu celtic al morții, cunoscut ca „Samhain.” În urma cercetărilor extinse efectuate de mulți oameni de știință, aproape toți cad de acord că acest zeu nu a existat. Aproape toate sursele în care era menționată zeitatea morții cunoscută ca „Samhain” sunt CREȘTINE, acestea neavând (ca de obicei) NICIO referință legitimă care să le susțină afirmațiile. Samhain era sărbătorit cu mult înainte ca creștinismul să preia sărbătorile păgâne. Intrusa religie creștină i-a considerat pe toți Zeii religiilor antice drept „diabolici” și, prin urmare, de nedorit în special în timpuri de „primejdie” pentru „sufletul oricărui bun enoriaș.” Acesta este motivul pentru care creștinismul a suprimat „ritul morții” și l-au înlocuit cu relativ recenta „ziuă a morților.”

Trick or Treat (ne dați ori nu ne dați) își are originile în Irlanda, unde cerșetorii mergeau din poartă-n poartă pe data de 31 octombrie, cerând de bogdaproste. Darurile erau pentru „Muck Olla,” un Zeu despre care se spunea că ar distruge mâinile tuturor acelora care nu erau generoși. Bineînțeles că fantomele, vampirii și strigoii au fost asociați cu această sărbătoare datorită temerii de moarte a oamenilor, iar Samhain era o sărbătoare a morții.