Skip to content

Content Header

Sfera de lumină

Sfera de lumină published on

Chakrele principale au câte o extensie în spate, de-a lungul coloanei vertebrale, dar şi în partea din faţă a corpului; excepţie face chakra bazei şi chakra coroanei. Fiecare chakră de la nivelul şirei spinării are câte o chakră opusă, începând cu cea sexuală şi până la a 6-a. În cazul chakrei a 6-a, extensiile sunt al treilea ochi şi extensia occipitală.

Ball_of_Light_Meditation

 

Pentru a întreţine această meditaţie, vizualizează o sferă strălucitoare de energie de mărimea unei mingi de ping-pong şi circul-o între *extensia din spate — chakra principală — extensia din faţă* de mai multe ori, înainte şi înapoi. Când consideri că ai terminat cu chakra respectivă, treci la următoarea şi fă la fel. În ilustraţia din stânga se arată un exemplu, cu chakra a 6-a şi cu extensiile faţă-spate ale acesteia.

Poţi vizualiza sfera de energie fie de un alb-auriu precum soarele, fie de culoarea chakrei cu care lucrezi.

De asemenea, îţi poţi conecta şi chakra coroanei cu chakra bazei. Am găsit că centrul energetic situat la nivelul perineului este foarte puternic în această meditaţie. Pur şi simplu plimbă sfera de lumină/energie în sus şi în jos.

Un alt lucru interesant pe care îl poţi face cu acestă meditaţie, este să te conectezi cu o altă persoană (pentru practică, este de preferat cineva care lucrează la aceleași meditaţii); acest lucru dezvoltă telepatia în mod drastic. Spre exemplu, dacă treci sfera de energie din chakra a patra/mediană a unei persoane, în chakra a patra a ta, vei primi informaţii despre experienţele emoţionale şi caracterul celeilalte persoane. (Vreau să adaug aici că, pentru a fi capabil să citeşti o persoană în felul acesta în câteva minute, trebuie să fii experimentat cu acest exerciţiu şi, de asemenea, să fii foarte sensibil în simțirea energiilor).

Pentru a interoga pe cineva, trece sfera de energie din al 3-lea ochi al tău, în cel al persoanei interogate, înainte şi înapoi.

Acum, este evident că poţi invada intimitatea celorlaţi odată ce devii experimentat cu acest exerciţiu; însă bineînţeles că şi alţii, care sunt adepţi ai acestei abilităţi, pot da buzna în mintea ta. Pentru a preveni acest lucru, îţi poţi închide chakrele atunci când simţi că cineva face acest lucru împotriva ta sau încearcă să te citească fără consimţământul tău.