Skip to content

Content Header

Utilizarea și împuternicirea oglinzii negre

Utilizarea și împuternicirea oglinzii negre published on

Cititul în cristal poate fi o modalitate excelentă de a contacta Demonii sau spiritele, de a prezice viitorul și de a obține răspunsuri întrebărilor. O oglindă neagă este mai mult decât ideală pentru așa ceva. În mod tradițional, obsidianul a fost materialul preferat pentru confecționarea unei oglinzi negre; însă metoda descrisă mai jos funcționează și ea, la fel de bine.

Cel mai bun moment pentru confecționarea unei oglinzi negre, este atunci când Luna este plină, deoarece Luna guvernează peste psihic și peste cel de-al treilea ochi. Poate fi folosită orice ramă de tablou. Ia sticla din rama de tablou și pictează-i una din părți cu un email de culoare neagră. Cel mai probabil vei fi nevoit să pui mai multe straturi email. Emailurile pe bază de ulei sunt de durată, însă poate dura mult pentru a se usca. Asigură-te că vopseaua este complet uscată atunci când așezi sticla înapoi în ramă.

Ca substituent pentru oglinda neagră, se poate folosi un vas cu orice lichid de culoare neagră, sau orice obiect sticlos, îndeajuns de mare pentru a-ți putea focaliza atenția pe el. Personal, am găsit că și oglinzile normale pot fi folosite, dacă camera este slab iluminată (este perfect dacă camera este iluminată doar de lumina unei lumânări). Ritualul de împuternicire de mai jos este pentru meditatorii avansați și este foarte efectiv. Dacă nu ești avansat, poți folosi oglinda neagră cu succes; însă nu întreține ritualul de împuternicire a acesteia, decât atunci când ești mai avansat.

 

Ritualul de împuternicire a oglinzii negre:

Într-o noapte cu Lună plină, ieși afară, într-un loc liniștit și în care nu vei fi deranjat. Întră într-o stare superficială de transă, inspiră energie de la Lună în al treilea ochi, iar când expiri, vibrează INANNA (vibrează fiecare literă în parte). Simte vibrația în al treilea ochi. Fă acest lucru de 30 de ori (30 de vibrații). Apoi condensează energia de la Lună în al treilea ochi, după care circulă energia condensată între chakra inimii și al treilea ochi, de nouă ori. La final, înmagazinează această energie în mod temporal în chakra inimii. Așează hârtia sau pergamentul cu Sigiliul lui Astarte pe oglinda neagră, și apoi pune-o pe altar. Astarte este Zeița profeției.

Scrie următoarea rugăciune pe o foaie de hârtie curată:

Pleacă-ți urechea spre mine, Lordule Satan; în numele tău cer ca Puterile Întunericului să își reverse puterile lor profetice peste această oglindă, și astfel să mă pot folosi de acest mediu magic pentru a-i contacta pe oricare dintre Demonii după care aș putea să chem; să citesc în revelațiile ascunse și în cunoștința care îmi este necunoscută.

În Numele lui Satan/Lucifer, o rog pe Astarte să își reverse binecuvântarea profeției și a tuturor puterilor relaționate acesteia, peste această oglindă. Toate acestea le cer în Numele Tău, Lordule Satan. Astfel să fie împlinit.

Recită rugăciunea cu voce tare la apogeul ritualului și când ai terminat, aprinde hârtia în flacăra unei lumânări negre din partea stângă a altarului. Așază hârtia în vasul de ardere, pentru a fi mistuită de flăcări.

Acum, ia energia înmagazinată în chakra inimii și elibereaz-o în oglindă. Fă acest lucru în timp ce expiri și vibrezi GHE. Baza limbii ar trebui să îți fie pe atât de aproape pe cât posibil de fundul gâtului, atunci când vibrezi această rună (Gebo). Gebo este runa lui Astarate și este folosită în lucrările care implică puterea chakrei inimii. Cu fiecare expirație, vibrează energia în oglindă. Vizualizează cum energia intră în oglindă; aceasta ar trebui să fie de culoare indigo (violet-albăstrui… uneori aceasta poate avea urme de verde). Cu fiecare expirație vizualizează energia din oglindă crescând în intensitate și tărie. Ar trebui să fii capabil de a estima când oglinda este pe deplin împuternicită și, de asemenea, ar trebui să simți când energia înmagazinată în chakra inimii a fost transferată în totalitate în oglindă.

 

Cum folosești oglinda:

Așază oglinda astfel încât aceasta să fie la o distanță și într-o poziție confortabilă. Tu însuți ar trebui să fii într-o poziție comodă atunci când citești în oglindă. Camera în care te afli ar trebui să fie liniștită și slab iluminată, de preferință cu lumânări.

Pentru a începe ședința de citire în oglindă, intră în transă și imaginează-ți că oglinda este o apă de culoare neagră, asemenea unui izvor. În cele din urmă, oglinda își va schimba culoarea spre gri, moment din care vor începe să se formeze imagini sub formă de nori. Fii răbdător, întrucât abilitatea de a vedea imagini ale spiritelor sau imagini cu diferite evenimente se va manifesta în timp, cu multă practică.

Cel mai bine este să te familiarizezi cu oglinda ta, înainte de a chema Demoni prin intermediul acesteia. La început, aproape toți văd doar nori. Acest lucru este normal și chiar un semn pozitiv. Cu experiență și persistență, vei trece la alte feluri de viziuni care se vor manifesta aleatoriu. Aceste viziuni vor fi necontrolate.

Când devii experimentat, vei fi capabil să evoci viziuni pe care tu vrei să le vezi. Un adept poate experimenta viziuni care implică toate cele cinci simțuri, atunci când citește în oglinda neagră; acest lucru poate lua ceva timp, însă acolo conduc persistența și practica. Demonii pot atinge cititorul în oglindă, pot purta conversații lungi cu acesta și pot interacționa la un nivel mult mai personal. Viziunile pot începe să se manifeste și în afara oglinzii, în toate părțile în jurul cititorului oglinzii negre.

Când nu este folosită, oglinda ar trebui ținută înfășurată în mătase, pentru a împiedica energiile să scape din aceasta; de asemenea, ar trebui să ții oglinda neagră într-un loc în care nu va fi deranjată de alții. Energiile acesteia ar trebui realimentate din când în când. Va trebui să așezi oglinda la geam sau afară, sub lumina Lunii, pentru a absorbi energie lunară. Pentru a face acest lucru, inspiră energie de la Lună în chakra inimii și expir-o în oglindă prin chakrele mâinilor. Dacă ești îndeajuns de deschis, vei vedea cu al treilea ochi și vei simți când oglinda este împuternicită pe deplin; de asemenea, dacă ești deschis, vei simți când aceasta trebuie realimentată.