Skip to content

Content Header

Cum să-ți detașezi aura de persoane/entități nedorite

Cum să-ți detașezi aura de persoane/entități nedorite published on

Oamenii din viața de zi cu zi, în special cei pentru care simțim ceva sau cei care ne sunt apropiați – fie pozitivi sau negativi – sunt atașați de aura noastră. În mod normal, suntem atașați prin intermediul chakrelor. Aceste atașamente pot dura de-a lungul a mai multor vieți și sunt mai comune în rândul membrilor familiei sau cu cei care ne sunt apropiați și cei care au avut o amprentă majoră în viețile noastre (aici pot fi incluse și animalele).

Există simptome ale atașamentului psihic, cele mai pronunțate fiind gândurile și sentimentele care nu ne aparțin, premonițiile puternice legate de o persoană iubită sau un membru al familiei și alte tipuri de emoții telepatice și sentimente. Dacă vrei să verifici dacă un gând sau sentiment vine de la tine, atunci fă-ți un pic timp pentru a te umple cu eter. Poți face asta vizualizându-te în lumina ultravioletă a elementului eter. „Luminile negre” ale anilor 1970 au culoarea eterului. Dacă sentimentul/emoția dispare aproape imediat, atunci aceasta nu vine de la tine. Dacă rămâne, atunci este a ta.

Pentru a ne detașa de un atașament sau de o influență a unei relații nedorite, trebuie să fim mai întâi conștienți de faptul că există o problemă și să VREM să o rezolvăm. Dacă în subconștientul persoanei care efectuează lucrarea nu există această dorință, acest exercițiu va fi mult mai dificil. În plus, există persoane care au sentimente atât de puternice, în special în cazurile de dragoste obsesivă, astfel încât sentimentele lor devin amestecate cu ale tale, lucru care face detașarea mult mai greoaie.

Lucrarea ar trebui să fie repetată în fiecare zi, începând la 3 zile după Luna Plină, până la Luna Nouă. În cazurile încăpățânate, s-ar putea să trebuiască să repeți lucrarea timp de 40 de zile sau chiar mai mult, în funcție de tăria legăturii.

 

PENTRU A ÎNDEPĂRTA O PERSOANĂ NEDORITĂ DIN SUFLETUL TĂU:

În timp ce Luna este în descreștere (faza Lunii dinspre Lună Plină spre Lună Nouă), găsește un loc liniștit și în care nu vei fi deranjat.
Întotdeauna lucrează la îndepărtarea unei singure persoane pe ședință și niciodată pe mai multe. Dacă sunt mai multe, atunci lucrează cu fiecare în parte în ședințe diferite, deoarece dacă se lucrează pe mai mult de o persoană pe ședință, energiile îți vor fi dispersate și vor face ca întreaga lucrare să nu fie efectivă. Această lucrare poate lua foarte mult timp.

Întreabă-te mental unde este legătura/legăturile. Vei observa că există o legătură reciprocă, unde există unul sau mai multe atașamente legate de chakre. Dacă nu poți localiza atașamentul/ atașamentele (cu cât mai puternică este legătura/influența, cu atât mai multe legături există), atunci va trebui să desfaci influența de la nivelul tuturor chakrelor, pentru a te asigura că este complet eliminată.

  1. Afirmă: „Eu, în acest moment, rup și elimin toate legăturile de la (numele persoanei) din sufletul meu în mod total, permanent și complet.” Petrece cât timp cât este necesar cu acest exercițiu; nu te grăbi deloc. Poți folosi un cuțit *astral*, un fierăstrău sau un laser *astral* sau lucrează cu orice unealtă te simți confortabil; important e să detașezi legăturile în mod complet de la nivelul chakrelor. Lucrează cu fiecare chakră pe rând în timp ce vibrezi mantra „TH” și direcționând această vibrație în locul în care tai legătura. Inspiră, vizualizează unealta sclipind cu lumină albă/aurie, iar când expiri vibrează „TH”. Vizualizează și „dorește-ți” ca legătura să fie tăiată și îndepărtată în mod complet. (Mantra TH este vibrată cu limba între dinți, precum un bâzâit.) În acest caz, dorința ta trebuie să fie puternică deoarece este posibil ca cealaltă persoană să nu dorească să dea drumul și le poți simți sentimentele agățate cu disperare, în special în cazurile de iubire obsesivă. Sigilează cu energie/lumină fiecare chakră în locul în care legăturile au fost atașate. Culoarea alb/auriu este cea mai puternică, deoarece de asemenea va bloca orice încercări viitoare de reconectare.
  2. Când ai terminat cu eliminarea legăturilor de la nivelul chakrelor, curăță-ți aura
  3. Apoi trebuie să-ți sigilezi aura. Asta se poate efectua prin a vizualiza o lumină albă strălucitoare, la fel ca cea a Soarelui (deoarece lumina albă respinge și deviază) și afirmă:
    „Aura mea deviază și respinge în mod constant și continuu toate energiile care vin de la (numele persoanei), în toate felurile.”
  4. Vibrează mantra Soarelui cu un Rozariu Satanic (108 bile); asta va împuternici lucrarea și va arde orice încercări noi de reatașare. Poți alege orice mantră a Soarelui dorești și cu care te simți confortabil să lucrezi, însă odată ce începi lucrarea nu schimba mantra.

„SURYA”
sau
„RAUM”
(litera R trebuie durigată și accentuată)

„Lumina înseamnă putere” – Lilith

Există un alt fel de atașament care se numește „vampirism psihic.” Vampirismul psihic se petrece atunci când un individ se atașează astral de sufletul altcuiva. Acesta se atașează de obicei la una sau mai multe chakre ale gazdei (în general, inima) și o golește de energie. În toate relațiile apropiate, există un atașament spiritual mutual mai puternic sau mai slab. În cazul vampirilor psihici, relația este aidoma relației parazit/gazdă. Un vampir psihic nici nu trebuie să fie implicat într-o relație deoarece în mod normal, sufletul acestuia se hrănește cu energiile celorlalți.

În cele din urmă, energia gazdei devine epuizată, în special când se află în imediata vecinătate a vampirului psihic. Indiferent că vampirul se află lângă gazdă sau este la distanță, odată ce acesta s-a atașat de tine, te poate goli de energie oricând.

Vampirii psihici pot fi străini, însă în majoritatea cazurilor aceștia sunt membrii de familie, rude sau persoane apropiate.

În cele mai multe cazuri de vampirism psihic, există o slăbiciune de partea gazdei. Relația parazit/gazdă adesea satisface o dorință neîndeplinită pentru unul sau ambii indivizi implicați. Acest lucru produce energie, din care vampirul energetic se hrănește.

Pentru mai multe informații și explicații detaliate scrise într-un mod școlăresc și educativ, și de asemenea incluzând subiectul vampirilor băutori de sânge și explicând legendele vampirilor pe larg, vă recomand să citiți cartea de mai jos. Din păcate am găsit numai varianta în engleză. Dacă cineva are sau a găsit această carte tradusă în limba română, îl/o rog să ne contacteze.

Vampires: The Occult Truth, by Konstantinos, © 2004