Skip to content

Content Header

Fuziunea conștiinței astrale

Fuziunea conștiinței astrale published on

*După terminarea unei sesiuni de fuziune cu o ființă umană sau cu un animal, asigură-te că îți iei îndeajuns timp pentru a-ți curăța bine aura și chakrele, deoarece gândurile și convingerile lor ți se pot transfera, amestecându-se cu ale tale. Întotdeauna alege-ți o ființă sănătoasă (fie ea umană, animală sau vegetală), atunci când ești nou cu această practică.

Ziua întâi și a doua

 1. Alege-ți un obiect, spre exemplu un cristal, un cub – orice poți găsi în camera ta. Începătorii ar trebui să purceadă cu un obiect alcătuit dintr-un singur material, precum o piatră, un zar, etc.
 2. Destinde-te și intră într-o stare de transă
 3. Așează obiectul ales în fața ta și privește-l pentru un minut sau două, după care închide ochii și vizualizează-l. Cu cât îl poți vizualiza mai clar, cu atât mai bine.
 4. Acum mărește obiectul în mintea ta până când este îndeajuns de mare ca să poți intra în el.
 5. Devino una cu obiectul și deschide-ți simțurile astrale. Ce vezi, auzi, miroși, simți? Este cald sau este rece înăuntru? Care este senzația pe care o ai? Dacă obiectul este așezat pe o masă, sau pe o suprafață tare, *simte* acea suprafață, ca și cum ai fi obiectul.

Ziua a treia și a patra

Fă același exercițiu de zilele trecute, însă de data asta folosește o plantă. Aceasta poate fi o floare, un copac sau chiar un pâlc de iarbă. Dacă nu ai nicio plantă de casă, ai putea efectua această meditație afară. Ceea ce este important, este ca planta să fie vie.

În exercițiul cu planta, *simte* pământul printre rădăcini. Dacă faci asta afară, cum se simte această plantă în relație cu celelalte plante din jurul ei?

Zilele 5-8

Acum, fă același exercițiu pe care l-ai făcut zilele trecute, doar că de data asta fuzionează-ți conștiința cu un animal. Ți-ai putea imagina un animal, în cazul în care nu ai nici unul lângă tine. Dacă ai un animal de companie, fuzionează-ți conștiința cu acesta. Privește prin ochii lui, ascultă cu urechile lui; simte pământul sau pardoseala de sub picioarele lui. Ce senzație ai când ești în corpul acestuia? Îți e cald? Rece? Foame? Ce miroase animalul tău de companie în mediul înconjurător? Folosește-i nasul. Ce se află în mintea lui? Animalele gândesc în imagini.

Zilele 9-15

Acum repetă tot exercițiul de mai sus, cu o persoană pe care o cunoști. Poți alege o persoană diferită în fiecare zi. Gândește cu mintea ei.

La ce ajută aceste exerciții?

La multe și sunt *foarte* importante. Când le stăpânești, exercițiile de mai sus îți vor da abilitatea să:

 • Îți schimbi forma
 • Să comunici cu animalele
 • Să plantezi gânduri în mințile celorlalți și chiar să îi posedezi
 • Să repari echipamente sau aparatură electronică: poți afla problema fuzionându-ți conștiința cu acestea
 • Să scoți gânduri din mințile altora și să obții informații
 • Să diagnostichezi boli în oameni și animale
 • Studenții își pot fuziona conștiința cu profesorii lor pentru a afla întrebările care se vor da la un examen important.