Skip to content

Content Header

Meditații în grup pentru covan

Meditații în grup pentru covan published on

Meditațiile în grup sunt pentru aceia care lucrează împreună în covan. Scopul acestor exerciții este acela de a stabili o legătură energetică puternică între membrii, dar și pentru covan ca întreg. Este esențial să ști cum să lucrezi cu energia; acest lucru este valabil pentru fiecare membru în parte, deoarece puterea grupului e determinată de cea mai slabă verigă a sa.

Înaltul Preot (Preoteasă) ar trebi să conducă grupul pe parcursul meditației. Aceste exerciții ar trebui să ridice energiile fiecărui membru în parte; prin aceasta covanul ca întreg va crește în putere. Toată lumea ar trebui să fie în transă și relaxată atunci când efectuează meditațiile. Membrii pot ședea pe scaune, în fund pe podea sau întinși pe jos. Este foarte important să stai într-o poziție confortabilă. Ține minte că este vital ca înaintea începerii meditației să aveți pregătit un plan despre felul în care aceasta va decurge, pentru a evita tulburarea fluxului de energie.

Meditațiile pot fi alese din Meditațiile Bucuria lui Satan; acestea pot fi adaptate pentru grup. Acestea ar trebui planificate din timp și toți membrii covanului trebuie să fie de acord cu ele. Există o carte în format PDF cu meditațiile de împuternicire satanice, în biblioteca satanică de pe Bucuria lui Satan. Vă încurajăm să o descărcați și să o folosiți împreună cu informațiile de aici.