Skip to content

Content Header

Venus: zodiile, casele și aspectele

Venus: zodiile, casele și aspectele published on

Venus dezvăluie multe despre preferințele sexuale/de dragoste

Despre Venus

 

VENUS ÎN ZODII

Venus în Berbec
Acestor oameni le place prada. Dacă lucrul pentru care simt afecțiune vine spre ei cu ușurință, adesea își pierd interesul. Își doresc parteneri atletici cărora să le placă să iasă în aer liber, să poată tine pasul cu ei și care le vor împărtăși interesele în mod activ. Când devin conștienți de faptul că au cucerit un iubit în mod complet, își pierd interesul și îl pot lua de-a buna. Dragostea este o competiție pentru acești oameni. Ei vor ca tu să faci prima mișcare, însă nu face asta. Lasă-i pe ei să facă prima mișcare, pe care o vor face dacă sunt interesați de tine. Au nevoie de supărare în dragoste, în special dacă Venus are aspecte dificile cu Marte. Când lucrurile merg bine își pierd interesul, așa că încep certuri și pot face alte lucruri pentru a zgâlțâii relația. Le place să-și vadă partenerul gelos, însă la rândul lor nu se pot descurca cu gelozia. Pot reacționa în mod exagerat.

Cei care au Venus în Berbec sunt iubiții egoiști. Sunt adesea preocupați doar de propria plăcere. Dacă îți pui mâna în jurul gâtului lor, dacă le ciufulești părul, îi săruți pe urechi și gât, dacă îți plimbi degetul peste buzele lor, prin acestea îi ațâți. Unor femei cu acest aspect le place ca bărbații să aibă un pic de barbă și să o simtă pe fată atunci când sunt sărutate. Unora le place sexul dur. Întoarce-le-o. Rezistă-le. Își pierd interesul când știu că te pot domina. Schimbă-te des pentru a le păstra interesul, pentru că se plictisesc repede. Venus în Berbec poate fi foarte enervant sau ostil, cu excepția cazului în care sunt multe planete în Pești, Rac sau alte semne de apă.

Venus în Taur
Oamenii cu Venus în Taur au nevoie de atingere. Poartă materiale senzuale moi, cum sunt mătasea, satinul, angora sau catifeaua; asta îi ațâță. Pot face sex în aceeași poziție, la aceeași oră zilnic, varietatea nu este esențială, cu excepția cazului în care Uranus face un aspect cu Venus în astrogramă. Pot deveni foarte geloși și posesivi. Taur este un semn foarte gelos; au nevoie de siguranță într-o relație. Hrănește-i cu mâncarea pe care o iubeau când erau copii; mâncarea din zona din care provin. Mâncarea bună este esențială bunăstării lor. Uitați-vă la un film și faceți sex toată seara. Plăcerea ta sexuală este foarte importantă pentru ei. Mimează dacă trebuie.

Îi ațâți dacă îi săruți pe gât sau pe umeri. Le plac îmbrățișările. Fă-i să se simtă pe cât de sigur, confortabil și luxos posibil. Nu-i răni niciodată, pentru că astfel vor sta departe pentru totdeauna. Angajamentul este foarte important pentru ei. Le place să facă sex acasă. Întotdeauna dă-ți silința să ții pasul cu cererile lor sexuale, în special la început.

Venus în Gemeni
Acest aspect reprezintă persoana care poate avea două sau mai multe relații în același timp și pot iubii fiecare persoană pentru unicitatea ei. Cei cu Venus în Gemeni sunt înclinați spre a înșela.

Nu sunt consistenți în emoțiile lor. Buni pentru discuții, inteligență, și multe conversații interesante îi vor menține interesați. Bărbații cu Venus în Gemeni iubesc femeile intelectuale și inteligente cu care pot comunica despre aproape orice. Acestor oameni le place să se laude cu privire la viața sexuală (de obicei unui prieten apropiat); le place să vorbească despre dragoste. Adesea își pot pierde interesul cu trecerea timpul, pentru că se plictisesc cu ușurință. Le place să rămână prieteni cu foștii iubiți/iubite, chiar și pentru multă vreme după ce relația s-a terminat.

Le place să sărute. Continuă să îi săruți pasional în timp ce faceți sex. Devin geloși, însă nu înțeleg și nu tolerează sentimentele de gelozie din partea altora. Când interesul sexual s-a evaporat, relația s-a terminat. Pot fi falși în dragoste, pentru că sentimentele lor nu sunt prea profunde, (Gemeni este o zodie a inteligenței, fiind guvernat de elementul aer), cu excepția cazului în care mai multe zodii de apă din diagramele acestora contrazic acest lucru. Tine-i de mână, fă-i să ghicească, răsfață-i cu bârfa (o adoră). Le place să experimenteze și apreciază varietatea în sex.

Venus în Rac
Nu fă mișto și nici glume care să îi atace în mod personal pe cei cu Venus în Rac. Aceste persoane sunt foarte sensibile. Bărbații adoră ca femeile cu care sunt să poarte haine feminine. Doresc un partener care să îi facă să se simtă siguri și acasă. Nu le uita niciodată ziua de naștere, aniversările sau alte zile personale importante. În esență, aceștia sunt nesiguri de ei înșiși și le este teamă de a fi respinși. Majoritatea persoanelor cu Venus în Rac sunt atrase de femei cu sâni mari. Femeilor le place ca sânii să le fie sărutați blând și mângâiați.

Fii prietenos cu familiile acestora. Chiar dacă își critică membrii familiei, asigură-te că nu li te alături în această discuție. Este în regula pentru aceștia să se plângă de propriile familii, însă nu le place ca alții să facă acest lucru. Cel mai bine e să nu spui nimic. Acestor oameni le place să se sărute intens. Nu discuta niciodată despre iubiți din trecut deoarece îi face să se simtă nesiguri. Trebuie să li se spună că sunt iubiți. Ține-i de mână, îmbrățișează-i și atinge-i în mod des. Bărbaților le plac femeile cu calități materne și grijulii. Nu le surâd femeile care sunt concentrate pe propria carieră sau cele care sunt foarte independente. La fel ca și cu Venus în Taur, oferă-le o cină gătită acasă așa cum le plăcea când erau copii; mâncarea din țara/zona în care s-au născut. Mâncarea bună reprezintă dragoste pentru aceste persoane.

Venus în Leu
Flatarea te va aduce oriunde dorești cu aceste persoane, însă asigură-te ca este sinceră deoarece aceștia pot detecta minciuna. Râzi la glume lor și fă-le complimente, însă din nou, fii sincer. Trebuie să-ți capteze întreaga ta atenție, întotdeauna. Nu pot tolera să fie pe locul doi în viața ta sau ca tu să pui nevoile altora (chiar și ale familiei) înaintea lor. Fă-le cunoscut cât de mult îi iubești și cât de mult te bucuri de compania lor, chiar daca nu par prea interesați de tine. Nu le cumpăra niciodată cadouri ieftine și nu fi zgârcit. Adoră masajele; le iubesc la nebunie. Cei cu Venus în Leu sunt romantici. Îmbracă-te bine, e important să ai maniere bune și comportament adecvat deoarece acestor persoane le place să se mândrească cu partenerii lor. Nu fă niciodată ceva degradant sau ceva ce îi va pune într-o lumină proastă.

Venus în Fecioară
Fii întotdeauna curat! Este important ca întotdeauna înainte sa faci sex cu aceștia, să fii proaspăt ieșit din duș. Spală-te pe dinți și asigură-te că folosești o apă de gură decentă! Încearcă să miroși proaspăt curat și prin asta nu mă refer la a duhni a parfum sau apă de colonie. Pur și simplu nu mirosii niciodată urât și nu afișa o lipsa de igienă, deoarece aceasta reprezintă moartea pasiunii pentru persoanele cu Venus în Fecioară. Adesea, acești oameni aleg o singură persoană și se concentrează pe aceasta, indiferent dacă e disponibilă sau nu. Acești oameni nu merg la întâlniri doar pentru distracție, ci doar dacă sunt interesați cu adevărat.

Unii au fetișuri neobișnuite și sunt atrași de iubiți cu o sănătate șubredă sau probleme fizice. Fanteziile acestora au detalii complexe. Sexul este văzut ca fiind esențial pentru sănătatea fizică. Sunt foarte selectivi în legătură cu persoana căreia îi oferă dragoste. Siguranța emoțională este importantă în relațiile acestora. Nu sunt prea romantici. Îți arată dragoste prin lucrurile pe care le fac pentru tine, având grijă de nevoile tale și în alte feluri practice. Este important să ai bunele maniere.

Venus în Balanță
Bunele maniere sunt extrem de importante. Nu folosi un limbaj obraznic, nu fii prea zgomotos, nu întrerupe și nu fii crud în vreun fel. Fii întotdeauna rafinat. Acești oameni urăsc să fie singuri iar relațiile sunt de o importanță extremă pentru aceștia. Viețile lor sunt incomplete fără un iubit. Sunt iubiți foarte grijulii, punând nevoile partenerilor deasupra propriile nevoi și adesea își tratează partenerii foarte bine. Nu îi lăsa pe dinafara când vine vorba de vreo activitate sau orice altceva, pentru că aceștia simt nevoia de apartenență; faceți toate lucrurile împreună. Dacă îi lași pe dinafară se pot simții nedoriți și respinși.

O persoana cu Venus în Balanță poate avea un iubit/partener pe care ceilalți îl pot considera neatractiv din punct de vedere fizic. Bărbaților le plac femeile care se poartă ca o doamnă. Femeile foarte independente și care se pot întreține singure sunt neinteresante pentru aceștia. Ambele sexe sunt mândre de propria înfățișare și ar face orice ca să arate bine.

Ambelor sexe le face plăcere ca fundurile să le fie mângâiate. Persoana cu Venus în Balanță este extrem de romantică. Sunt foarte îngrijorați dacă ai un orgasm bun și dacă îți place sexul cu ei.

Venus în Scorpion
Acești oameni pot avea niște fetișuri foarte ciudate. Sunt foarte sexuali, posesivi și geloși. Le place să facă sex complet goi. Poate trece mult timp între relații, deoarece pentru aceștia dragostea este extrem de serioasă și reprezintă totul sau nimic. De asemenea, pot fi singuratici. Nu discuta niciodată despre viața lor sexuală, de secretele lor sau de viața lor personală; li se pare fără gust. Sunt secretoși din fire și trădarea încrederii acestora este de neiertat. Loialitatea este de o importanță excepțională și aceștia își fac parteneri pe viață. Sentimentele acestora sunt profunde și își doresc sufletul pereche; o relație intensă, suflet la suflet, în special dacă în astrogramă se găsesc alte semne de apă care să susțină asta. Ca iubiți, aceștia pot deveni obsedați.

Ambelor sexe le place sexul oral. Organele genitale reprezintă zone erogene, iar atenția specială acordată acestora te poate duce oriunde dorești cu persoana care are Venus în Scorpion. Pentru a-i acapara, ar fi o idee să devii un expert al sexului oral. Ia-l cu tine în duș și oferă-i un masaj erotic cu gel de duș. Adoră apa și masajul sexual.

Acești oameni pot deveni violenți și răzbunători atunci când o relație este ruptă, așa că ai grijă. Nu glumi niciodată și nu te juca cu firea lor geloasă deoarece aceștia pot deveni violenți și explozivi. Venus în Scorpion este obsesiv, în special în dragoste. Gelozia acestora poate fi foarte periculoasă, chiar și ucigătoare. Este posibil ca aceștia să își ascundă gelozia, în special dacă Marte e în a 12-a casă sau dacă e retrograd, însă această gelozie este întotdeauna prezentă. Dacă există o predominanță a semnelor de apă, aspecte Pluton/Venus sau o influență puternică a Scorpionului în astrogramă, nici-o dragoste nu este de-ajuns de intensă pentru aceștia. Exact ca zicala: „Dacă te-ai putea apropia mai mult de mine… ai ajunge înapoia mea.” „Te iubesc până la moarte.”

Venus în Săgetător
Sexul în natură poate fi o experiență palpitantă și excitantă pentru aceștia. Libertatea personală este foarte importantă. Nu le place posesivitatea și manifestările de gelozie. Sunt brutal de onești, nu le place minciuna și ocolișurile. Te vor respecta pentru onestitate. Romanticismul este superficial și adoră să flirteze. Sărută-le și masează-le interiorul coapselor, aproape de organele genitale. Se plictisesc cu ușurință și adesea sunt primii când vine vorba de încercatul de poziții sau metode noi de făcut sex. Bărbații au adesea fetișuri pentru picioare sau fund. Le plac femeile care poartă dres și tocuri în timp ce fac sex. Le place să le facă pe persoanele iubite să creadă și să gândească la fel ca ei, și vor încerca să le convingă.

Venus în Capricorn
Nu le arăta afecțiune fizică în public, nu le place. Nu îi apuca niciodată în fața asociaților din firmă sau în fața asociaților sociali, însă în privat nu te dezlipii de ei. Puterea individuală și statusul social îi atrag foarte mult. S-ar putea să încerce să te cumpere în vreun fel. Acești oameni sunt prudenți, practici și tradiționali în relațiile amoroase. Nu fac angajamente cu ușurință.

Pot părea neinteresați, însă există șanse ca aceștia să fie de fapt foarte rușinoși. Capricornul este semnul rezistenței, iar majoritatea bărbaților au o tendință enormă de a rămâne cu cineva. Cei cu Venus în Capricorn sunt persistenți atunci când sunt interesați de persoana ta; nu vor renunța niciodată din a te deranja până când te-au cucerit. Siguranța este foarte importantă pentru aceștia într-o relație. Unii tind să fie dominanți și sadici, având anumite idei perverse în legătură cu sexul. Orice femeie care ațâță sexual un bărbat cu Venus în Capricorn, are șanse să fie violată.

Venus în Vărsător
Acești oameni nu sunt cei mai pasionali, deoarece Vărsătorul este un semn de aer și al intelectului. Aceștia preferă să fie reci. Se plictisesc cu ușurință așa că încearcă să fii spontan. Le place romantismul bazat pe scânteia momentului și a neprevăzutului. Le surâde sexul în locuri publice unde există riscul de a fi prinși. Le face plăcere să fie cu cineva dintr-o religie/statut/cultură complet diferită, atâta timp cât persoana este complet diferită, individuală și originală. Nu le prea pasă de ce zic ceilalți. Le face plăcere să șocheze.

Nu încerca niciodată să îi domini sau să îi controlezi, deoarece au nevoie de mult spațiu și libertate personală într-o relație. Fi-le atât un prieten cât și un iubit. Femeile sunt independente și valorează individualitatea, refuzând să fie dominate de bărbați. Ambele sexe pun valoare pe inteligența, independența cât și neconformitatea partenerilor. Persoana cu Venus în Vărsător poate fi rece în relația amoroasă.

Venus în Pești
Acestor oameni le place să iasă la întâlniri doar de distracție. Întotdeauna caută iubitul ideal și nimic nu va fi suficient de bun pentru aceștia. Se mint singuri și sunt extrem de sensibili, emotivi și romantici. Aceștia doresc perechea sufletească perfectă, o uniune spirituală unde se pot contopi complet cu persoana iubită, suflet la suflet.

Sunt înțelegători și miloși, cu excepția cazului în care Soarele este în Berbec – plasament care poate neutraliza acest lucru. Sunt vrăjiți de orice poveste tristă și adesea le place să încerce să joace drept salvatorul celor dependenți de droguri, a celor ce se auto-distrug și a altora care sunt victime profesioniste și care refuză să caute ajutor. Bărbaților cu acest aspect le plac femeile care sunt feminine, fragile, sensibile și delicate. Spune-le întotdeauna că îi iubești și fii sincer când spui asta, căci altfel se vor simți răniți, supărați și nu vor mai vorbi. Au o tentă de masochism și pot sacrifica multe pentru dragoste.

 

VENUS ÎN CASE

Venus în prima casă
Acești oameni sunt adesea atractivi din punct de vedere fizic, cu o aură carismatică puternică și au șarm. Se îmbracă atractiv și cu stil. Sunt sociabili din fire, au bune-maniere și sunt artistici. Nu le plac confruntările și sunt diplomați.

Venus în a doua casă
Banii sunt cheltuiți pe artă, cosmetice și/sau alte lucruri de frumusețe. Acești oameni sunt atrași de lucruri fine și luxoase. Multora le este greu să păstreze banii și să îi strângă. Este posibil ca banii să fie obținuți prin intermediul artei. Venus în a doua casă este o poziție frecventă în cazul artiștilor care își câștigă banii prin intermediul propriei munci. Femeile sunt extravagante iar bărbații pot cheltui mult prea mulți bani pentru a distra femeile. Există o dragoste pronunțată pentru bani și pentru lucrurile pe care aceștia le pot cumpăra.

Venus în a treia casă
Oamenii cu acest plasament au un talent pentru poezie și pot scrie citate superbe. Se exprimă verbal într-un fel foarte plăcut și foarte mulți au un talent în cele scrise. Drept regulă, acestor oameni nu le place deloc comportamentul și comunicarea crudă și zgomotoasă. Limbajul obscen li se pare lipsit de gust. E posibil ca o rudă să aibă o accentuare puternică în Taur/Balanță în astrogramă și/sau un Venus care iese în evidență. Relațiile cu rudele sunt de obicei plăcute cu excepția cazului în care Venus este într-un aspect greu, negativ sau într-un grad prost.

Venus în a patra casă
Adesea există un atașament emoțional puternic legat de casă și de mediul domestic. Acești oameni își decorează casele așa cum le face plăcere, drept locuri de confort și frumusețe. Prietenii și iubiții sunt distrați în casa acestora. Este posibil ca mama să aibă o accentuare puternică Taur/Balanță în astrogramă sau un Venus ce iese în evidență. Acești oameni trebuie să aibă împrejurimi armonioase în viața domestică. O viață domestică zgomotoasă, stresantă și ostilă este foarte dăunătoare acestora. Au o puternică nevoie de siguranță în viața de zi cu zi. Acest plasament indică un mediu și o situație confortabilă până la sfârșitul vieții.

Venus în a cincea casă
Oamenii cu acest plasament sunt foarte romantici din fire, iar dragoste este foarte importantă pentru bunăstarea emoțională și psihologică. Venus în a cincea casă oferă talent creativ și artistic împreună cu un bun-gust. Primul născut poate avea o accentuare puternică Taur/Balanță în astrogramă sau un Venus ce iese în evidență. Acești oameni sunt în general foarte populari și plăcuți, și iubesc copiii. Este foarte probabil ca copii acestora să fie frumoși și talentați.

Venus în a șasea casă
Munca acestei persoane poate implica artele într-un fel sau altul, cum ar fi teatrul, pictatul, sculptatul, desenatul, cosmetica și/sau muzica. Alte posibilități includ slujbe în domeniul sănătății, recreerii și/sau în industria fitness-ului. În general, sănătatea nu este viguroasă însă este posibil să se îmbunătățească cu vârsta. Există o predispunere la probleme ale gâtului și gâtlejului și pot avea probleme cu consumul excesiv de mâncăruri grase și dulciuri, ceea ce le poate cauza probleme acestor oameni. Este un lucru obișnuit pentru persoana cu Venus în a 6-a casă să se mărite cu un coleg de muncă sau să-și întâlnească dragostea prin intermediul serviciului. Venus în a șasea casă reprezintă condiții plăcute la servici, cu excepția cazului în care există alți factori în astrogramă care să contrazică acest lucru.

Venus în a șaptea casă
Cei cu acest aspect au nevoie de o relație/căsătorie amoroasă semnificativă și sigură pentru a fi fericiți și împliniți. Mai degrabă ar lucra cu alții decât singuri. Nu le place singurătatea și sunt sociabili din fire. Ca regulă, le displac confruntările deschise și doresc relații calme cu ceilalți. Cei cu acest aspect adesea pun dorințele celorlalți înaintea celor personale; sunt sensibili, chibzuiți și grijulii. Partenerul de căsătorie poate avea o accentuare puternică Taur/Balanță în astrogramă sau un Venus ce iese în evidență. Acest plasament poate oferi o căsătorie fericită și plăcută cu excepția cazului în care există alți factori care să contrazică acest lucru. Venus în a șaptea casă este benefic pentru cei care sunt în relații publice, iar succesul poate veni prin intermediul sprijinului și bunăvoinței altora.

Venus în a opta casă
Cei cu Venus în a opta casă au sentimente profunde și intense, o fire geloasă și sunt foarte sexuali. Acești oameni doresc relații de dragoste profunde, suflet la suflet. Câștigul financiar împreună cu statutul social pot veni prin intermediul căsătoriei sau a unei moșteniri. Moartea este calmă cu excepția cazului în care există alte aspecte în astrogramă care să contrazică asta.

Venus în a noua casă
Călătorii pentru plăcere, o dragoste pentru filozofie, cultură, religie și educație. Partenerii de căsătorie pot fi cunoscuți în țări străine sau pot veni din medii și culturi complet diferite. Acești oameni încearcă să îi convingă pe alții de propriile concepții. Acest plasament oferă talent și dragoste pentru scris și predat. Există o dorință puternică pentru justiție și corectitudine. Venus în casa a noua aduce relații profitabile și armonioase cu rudele prin alianță. Există o mare apreciere a artei și a muzicii.

Venus în a zecea casă
La fel ca Venus în casa a 6-a, cariera poate implica artele, distracția, teatrul, pictatul, sculptatul, desenatul, cosmetica și/sau muzica sau lucratul cu înfrumusețarea într-un fel sau altul. Acest plasament aduce relații bune și prietenii cu cei aflați în poziții de putere, și un mediu plăcut la muncă. Este posibil ca tatăl să aibă o accentuare puternică în Taur/Balanță în astrogramă sau un Venus ce iese în evidență. Acestor oameni le face plăcere să fie înaintea publicului, cu excepția cazului în care există alte aspecte care contrazic acest lucru.

Venus în a unsprezecea casă
Aceștia pot fi prieteni ai sexului opus, iar iubiții/partenerii lor sunt adesea întâlniți prin asocieri sau activități în grup. Iubitul acestora trebuie să le fie prieten și o căsătorie adesea începe prin intermediul unei prietenii. Prietenii pot fi artiști sau muzicieni sau oameni care lucrează cu înfrumusețarea într-un fel sau altul. Relațiile de grup sau de echipă, la fel ca și prieteniile, sunt adesea calde și armonioase. Acești oameni sunt sociali și le face plăcere să aparțină unui grup și/sau să facă parte dintr-o echipă.

Venus în a doisprezecea casă
Acești oameni sunt predispuși la a avea relații de dragoste secrete. Adesea rușinoși, singuratici și cu probleme în dragoste. Au o fire foarte sensibilă și înțelegătoare. Dacă relația cu aceștia este ruptă, este probabil ca aceștia să amenințe cu suicid. Când viața amoroasă este nesatisfăcătoare, aceștia se retrag în propriile lumi. Își doresc sufletul pereche perfect. În multe cazuri, acest plasament poate aduce talent creativ, muzical și artistic extraordinar.

 

ASPECTELE LUI VENUS

Aspecte dintre Venus și Marte
Acești oameni pot avea sentimente intense și o fire pasională. Au atitudini de tipul „totul sau nimic”; fie iubesc ceva, fie îl urăsc; nu există cale de mijloc. Pot fi foarte solicitanți în relațiile de dragoste, insistând ca partenerul să le ofere destulă atenție. Acest aspect, cu excepția trigonului sau sextilului, reprezintă o relație de dragoste nu prea calmă. Dacă au existat relații proaste cu părintele de sex opus în timpul copilăriei, acest lucru poate afecta partenerii doriți. În unele cazuri, în special în cazul aspectelor grele, poate exista violență fizică. Dacă alți factori din astrogramă susțin aceste tendințe, individul poate avea un comportament crud, în special cu aspectele grele.

Venus/Jupiter
Această conjuncție aduce noroc în ariile conduse de casa în care este găsită. Acești oameni au șarm, sunt plăcuți, indulgenți cu propria persoană, iubitori, sociali și optimiști din fire. Acesta este un aspect benefic deoarece ceilalți vor fi de ajutor în viață. Acest aspect nu aduce auto-disciplină deoarece tinde să fie leneș și aduce o dragoste de lux și confort. Cei cu un aspect puternic Venus/Jupiter pot avea mai multe kilograme decât greutatea normală deoarece mănâncă prea mult. Adesea sunt oameni foarte iubitori.

Venus/Saturn
Acești oameni au sentimente inhibate pe care adesea le mențin sub control. Pot părea foarte distanți, reci și rezervați. În multe cazuri unul sau ambii părinți au fost dificili și/sau neiubitori. Adesea există timiditate, însoțită de ghinion în dragoste și uneori sărăcie. Cei care au Venus în Saturn vor rămâne într-o relație proastă, pentru că simt că e datoria lor să facă asta. Pot simți că nu merită dragoste și fericire. Le poate fi greu să se lumineze și să se distreze, în special dacă Saturn e în Leu.

Venus/Uranus
Acești oameni sunt independenți și au nevoie de libertate în relațiile de dragoste. Sunt atrași de parteneri neobișnuiți și este posibil să le facă plăcere să experimenteze din punct de vedere sexual. Relațiile pot începe și se pot termina foarte repede și fără avertizare. Acest aspect nu oferă relații stabile și calme. Adesea sunt atrași de cei diferiți, originali și unici.

Venus/Neptun
Acesta este cel mai creativ aspect, de asemenea găsit în astrograma compozitorilor, muzicienilor și a artiștilor de toate felurile și a celor care au talente creative excepționale și de orice fel. Acești oameni sunt extrem de sensibil și cu o imaginație foarte bogată, fiind idealiști din fire. Își doresc partenerul perfect și sunt foarte romantici. Orice lucru extrem de neplăcut sau urât îi afectează profund și lasă o impresie negativă de durată. Sunt perfecționiști în viețile amoroase, socotindu-și partenerul ca fiind perfect, lucru care le poate cauza dezamăgiri când partenerul nu le atinge așteptările. Sunt predispuși la fantezii, în general de domeniul dragostei. Sunt înțelegători însă au spirit sacrificator. În unele cazuri, poate exista dragoste pentru o persoană care nu este disponibilă sau care nu poate fi obținută, cum ar fi un actor sau un muzician faimos.

Venus/Pluton
Acest aspect poate aduce necaz. Adesea, firea este obsesivă și emoțiile sunt foarte puternice, intense iar; în cazul aspectelor grele, această fire poate fi chiar în-afara controlului. Acești oameni nu se pot sătura niciodată de dragoste. Când se îndrăgostesc, adesea pierd controlul emoțiilor. Acesta este aspectul „atracțiilor fatale”. Dacă dragostea este neîmpărtășită, se poate dezvolta o obsesie nesănătoasă. În unele cazuri, dragostea intensă se poate transforma în ură intensă. Acești oameni sunt geloși, posesivi și le place să controleze. Pot fi sufocanți și nu ar trebui să se amestece niciodată cu semnele care sunt iubitoare de libertate. Își doresc posedarea totală a iubiților. Când acest aspect este activat de un tranzit, de o progresie sau – mai rău – atunci când planeta Venus a unei persoane face un aspect de progresie spre planeta Pluton a persoanei care are acest aspect, se pot manifesta atracțiile fatale.