Skip to content

Content Header

Meditație chakrală completă

Meditație chakrală completă published on

Pentru a-ți amplifica puterile chakrelor la potențialul lor maxim, este important să meditezi pe ele în ziua și la ora în care acestea sunt cele mai puternice. De exemplu, chakra sacrumului este patronată de planeta Marte; pentru a obține rezultate maxime atunci când vrei să o împuternicești, trebuie să meditezi pe ea marțea, la ora lui Marte.

Cu cât chakrele tale sunt mai puternice, cu atât magia ta este mai puternică. Studiul a dovedit faptul că orarele planetare ale haldeilor (și ale multor alte civilizații antice, de altfel) sunt extrem de exacte.
Te sfătuim să descarci și să instalezi programul Chronos
O să trebuiască să ai deja instalată versiunea 2.0 a programului Microsoft .NET Framework. Toate aceste detalii necesare le găsești pe site-ul de mai sus. Acest program este esențial, întrucât calculează orele planetelor în acord cu locația ta.

Din proprie experiență – experiență dobândită în urma multor ani de meditație, am observat că în anumite momente unele meditații sunt foarte puternice, iar alteori nu au aproape niciun efect. La fel este și în cazul vrăjilor și al magiei. Ambele sunt în strânsă legătură cu alinierea și sincronizarea planetelor. Fiecare chakră în parte este patronată și influențată de o anume planetă.

Când meditezi pe o anumită chakră în ziua și la ora la care planeta corespunzătoare acesteia este puternică (într-o poziție favorabilă), efectul meditației va fi amplificat 100%. Asta include automat și vrăjile și magia, căci rezultatul acestora sunt de asemenea direct relaționate pozițiilor planetelor. Spre exemplu, Venus patronează dragostea și banii, Marte sportul, războiul, certurile, etc. A medita pentru bani atunci când Saturn este puternic (Saturn e planeta limitărilor, dificultăților și a neajunsurilor), este o pierdere totală de vreme și arareori lucrarea magică/vraja va produce rezultate tangibile.

Incantațiile de mai jos pentru fiecare chakră sunt bazate pe Necronomicon (1586). Am observat că aceste incantații sunt adevărate cuvinte de putere. În grimoare, cuvântul de cod pentru chakră/chakre este zeu/dumnezeu. Incantațiile practicate în Egiptul Antic nu ne sunt cunoscute la momentul de față, însă cercetăm acest lucru.

Meditația completă pentru chakre este extrem de puternică.

Fiecare sesiune ar trebuie să înceapă cu alinierea corectă a chakrei. Mai multe instrucțiuni despre acest subiect pot fi găsite în secțiunea Deschiderea sufletului

Meditația pentru fiecare chakră are 4 pași:

  1. Tehnica de respirație specifică chakrei pe care lucrezi.
  2. „Inspirarea” energiei direct în chakră.
  3. Vibrarea numelui Zeului care patronează chakra respectivă.
  4. Apoi câteva minute petrecute în liniște, simțind chakra și energia acesteia.

 

Este important să lucrezi cu această meditație în ordinea dată: de la coroană la bază sau invers. Încă odată, asigură-te că chakrele îți sunt complet deschise înainte de a întreține această meditație!